Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ce zodie va avea de câștigat în vara anului 2022. Din ce motiv este favorizată față restul zodiilor

Publicat

horoscop gemeni

Una dintre cele mai favorizate zodii, în vara anului 2022, potrivit astrologilor, este zodia Gemeni. Din câte se pare, în această vară, Gemenii vor avea doar de câștigat. 

Potrivit eastrolog.ro, anul 2022 și vara acestuia pare să fie bune pentru cariera Gemenilor. Astrologii notează că, de la sfârșitul lunii mai, Jupiter va petrece în casa XI (viața socială, grupurile socio-profesionale), iar apoi se va întoarce, de la 28 octombrie la 20 decembrie, în casa carierei.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 30 mai – 5 iunie: O săptămână a comunicării, a negocierii și a ideilor. Ce zi va fi haotică și grea pentru toate zodiile

Având în vedere că Jupiter guvernează casa relațiilor și a parteneriatelor Gemenilor, eastrolog.ro apreciază că mulți Gemeni pot face cunoștință cu persoane influente, care pot să le deschidă uși și să le ofere oportunități nebănuite de dezvoltare în carieră.

De asemenea, astrologii susțin că în 2022 este foarte posibil să fii obligat de împrejurări (dacă nu o faci de bunăvoie) să îți cercetezi sufletul și să îți analizezi cele mai profunde credințe, fie ele filosofice, religioase, spirituale, materiale etc. Este vremea să încerci să răspunzi cât mai clar la întrebarea „Eu în ce/cine mai cred?”

Perioada verii pentru Gemeni

Uranus și Nodul Nord se întâlnesc în conjuncție, în casa XII a Gemenilor, în perioada 27 iulie – 11 august 2022 (cu un punct de maxim la 31 iulie), ceea ce indică o perioadă de revoluție interioară provocată de un eveniment sau de o întâlnire care îți dă peste cap toate calculele și convingerile de până acum și te ajută să îți (re)găsești busola interioară, calea de urmat.

De asemenea în perioada de timp rămasă până la sfârștul anului, Gemenii pot fi ceva mai emotivi, dar nu își vor ascunde emoțiile, ci din contră, chiar îi vor lăsa pe cei din jur să le descopere latura sensibilă.

În plan personal, Gemenii pot trece prin schimbări radicale. Cei singuri își pot întâlni sufletul pereche și pot face pasul cel mare. Gemenii care sunt deja căsătoriți vor știi ce și cum să facă pentru ca relația cu partenerul de viață să meargă perfect.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax