Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ceartă a copiilor, continuată de părinți, la Blaj. Jandarmii au intervenit și i-au amendat

Publicat

O ceartă a copiilor, continuată de părinţi, a fost motivul pentru care un echipaj de jandarmerie a intervenit luni seara, pe strada Plopilor din municipiul Blaj. Doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei. 

Intervenţia a fost solicitată prin apel la 112, în jurul orei 20.00. S-a constatat că sursa întregului incident a fost o ceartă între doi copii, motivul fiind acela că unul nu a vrut să-i împrumute bicicleta personală celuilalt. Minorii s-au înjurat şi s-au ameninţat cu bătaia, fiind auziţi de părintele unuia dintre ei. Acesta, în loc să dea dovadă de maturitate şi responsabilitate şi să acţioneze pentru aplanarea conflictului, a luat apărarea odraslei şi, împreună l-au înjurat pe celălalt copil.

În scurt timp, în scenă a intrat şi tatăl celui din urmă, rezultând un episod de violenţă verbală, la care asistau şi chiar începeau să participe aproximativ 20 de cetăţeni din zonă. Jandarmii au acționat de urgență pentru aplanarea situaţiei tensionate, iar principalii vinovaţi au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional.

Astfel, P.R. ( 37 de ani ) şi R.C. (25 de ani), ambii domiciliaţi în Blaj, au primit câte o amendă în valoare de 200 de lei. Totodată, cu scopul de a preveni pe viitor astfel de comportamente, li s-a adus la cunoştinţă prevederile  potrivit căruia “ fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax