Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetaşii albaiulieni vor campa în Austria

Publicat

Cercetaşii de la Centrul Local „Axente Sever” din Alba Iulia vor participa alături de cei austrieci din Hoersching, într-un camp comun. Evenimentul se va desfăşura în perioada 8-18 iulie, în Konigwiesen.

Este al doilea camp internaţional la care participă Centrul local „Axente Sever”, după cel din 2006, cu cercetaşii din Germania.

Un grup de 56 de cercetaşi din Alba Iulia, dintre care 20 temerari (11-14ani), 19 exploratori (15-18ani), 17 seniori şi lideri (peste 20 ani) vor avea ocazia să viziteze Budapesta şi Viena, unde vor avea un mic program pentru fiecare ramură de vârstă. „Vara trecută i-am primit cu drag pe cercetaşii austrieci la noi în camp, iar anul acesta avem ocazia nu doar de a-i vizita, ci şi de a participa la activităti alături de ei. Printre acestea se număra realizarea unor ateliere pe anumite teme, o seară cu mâncăruri tradiţionale româneşti, munca în ajutorul comunităţii, participarea la o drumetie de 2 zile, dar şi vizitarea oraşului Linz”, a declarat reprezentantul Centrului Local „Axente Sever” din Alba Iulia.

În această vară, cercetaşii albaiulieni vor participa şi la un alt proiect, respectiv RoJAM, prima jamboree naţională după 75 de ani, eveniment la care vor fi prezenţi cercetaşi atât din ţară, cât şi din străinătate.

Sursa Foto: Centrul Local „Axente Sever”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax