Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cehii, impresionați de gestul superb făcut de Nicolae Stanciu și soția lui, după drama prin care au trecut

Publicat

Fotbalistul din Alba, Nicolae Stanciu, a găsit un mod superb de a uita drama peste care a trecut alături de soția lui, care a pierdut o sarcină, ajungând de urgență la spital, scriu jurnaliștii de la Digisport, care citează presa din Cehia.

Cei doi au vizitat un orfelinat din Cluj, pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme. Le-au dus multe cadouri și au petrecut timpul cu ei. ”După o veste tristă, au dat putere și bucurie altora”, au notat ziariștii cehi de la Blesk.

”Am recuperat energia”, a scris Andreea Stanciu pe rețelele de socializare, după ce a împărțit cadouri copiilor săraci.

Mirel Rădoi a fost printre primii care au încercat să-l consoleze pe Nicolae Stanciu după drama trăită de familia fotbalistului. Soţia lui Stanciu a avut probleme şi a pierdut sarcina, iar jucătorul a resimţit teribil aceste necazuri.

„Da, am vorbit cu el, a fost deschis la un dialog. I-am spus: Perioada nu e grea pentru tine, e pentru soție. Situația e dificilă pentru mame… Cu toții am trecut prin astea. Noi din exterior le putem doar compătimi pentru că nu le înţelegem,” a declarat Mirel Rădoi în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Sursă: Digisport.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax