Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cei trei tineri din Alba Iulia, care au dat spargeri la mai multe magazine și firme din oraș, au fost ARESTAȚI preventiv

Publicat

masina-politia

Cei trei tineri reținuți marți de polițiștii din Alba Iulia, pentru furt și tentativă de furt, vor fi cercetați în stare de arest preventiv. Au fost prezentați în fața magistraților, iar pe numele lor au fost emise mandate de arestare, anunță Poliția.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia i-au prezentat pe cei 3 tineri reținuți în 25 august, pentru săvârșirea a 5 fapte de furt și tentative de furt, în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Ulterior, reținuții au fost prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele lor fiind emise mandate pentru o perioadă de 30 de zile.

Arestații au fost depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Reamintim că marți, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au desfășurat activități entru documentarea activității infracționale a trei bărbați, de 24, 26 și 35 de ani, din Alba Iulia, care sunt bănuiți de săvârșirea, în perioada 23 iulie – 10 august 2020, a 5 fapte de furt și tentative de furt din societăți comerciale din Alba Iulia.

Din cercetări a rezultat că, în noaptea de 23/24 iulie, cei 3 bărbați ar fi pătruns, prin efracție, în incinta unei societăți comerciale de unde ar fi sustras telefoane mobile, scule, aparate electrice și alte bunuri, în valoare de 23.000 de lei. În noaptea de 25/26 iulie ar fi pătruns, tot prin efracție, în casieria unei societăți comerciale de unde ar fi sustras 242 de lei și ar fi încercat să sustragă o cutie de valori la care au renunțat în momentul în care au fost surprinși de către agentul de pază.

În noaptea de 2/3 august ar fi încercat să sustragă un seif montat în interiorul unei alte societăți comerciale, iar 7 zile mai târziu ar fi sustras 6.000 de lei dintr-un magazin alimentar.

În noaptea de 11/12 august 2020 ar fi pătruns, prin efracție, într-un cabinet veterinar însă nu au găsit nicio sumă de bani.

La domiciliile celor 3 bănuiți au fost efectuate percheziții, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile sustrase în noaptea de 23/24 iulie, obiecte folosite la săvârșirea infracțiunilor precum și alte bunuri în legătură cu care există suspiciunea că provin din fapte de natură penală.

Față de cei 3 bărbați a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax