Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cel puțin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt. Surse din anchetă

Publicat

Gheorghe Dincă, mecanicul auto din Caracal de 66 de ani, a recunoscut că le-a omorât pe Luiza și Alexandra. Le-ar fi spus anchetatorilor și cum a făcut-o. Procedura impune și o reconstituire.

Cel puțin una dintre victimele criminalului Gheorghe Dincă a fost aruncată în râul Olt, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX, anchetatorii identificând rămășițe umane arse lângă apă. Surse apropiate anchetei spun că ar fi vorba despre trupul Luizei, fata dispărută în aprilie.

Criminalul Gheorghe Dincă refuză să spună ce a făcut cu trupul Alexandrei, au declarat sursele citate.

Vezi și UPDATE: Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a UCIS pe Alexandra și Luiza. Două CRIME, comise la interval de patru luni

Cazul a creat impresii puternice și asupra procurorului Giorgiana Hosu de la DIICOT. Procuroarea a povestit ce a găsit în casa criminalului: o cameră plină cu haine de femeie și o mulțime de gropi cimentate în curte, cam multe, spune procuroarea.

Mihai Untaru, fost polițist, în prezent detectiv privat, spune că modul în care a acționat Gheorghe Dincă sugerează că el a mai comis și alte crime în afară de cele două recunoscute duminică.

Audierile derulate de DIICOT Craiova, duminică după-amiaza, în cazul crimelor de la Caracal au fost întrerupte, în jurul orei 18.00, după ce suspectul Gheorghe Dincă s-ar fi simțit rău. Acesta a fost transportat în arestul IPJ, iar audierile continuă de la ora 20.00.

Vezi și CRIMELE de la Caracal. Audieri întrerupte, Gheorghe Dincă se simte rău. Avocat: a dat detalii despre infracțiuni

surse: digi24.ro, mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax