Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a UCIS pe Alexandra și Luiza. Două CRIME, comise la interval de patru luni

Publicat

Suspectul principal din Caracal, Gheorghe Dincă, a recunoscut ambele crime, atât în cazul Alexandrei Măceșanu, cât și al Luizei Melencu, informează Romania24.

Gheorghe Dincă a recunoscut că el le-a omorât și pe Alexandra, tânăra de 15 ani dispărută săptămâna trecută, dar și pe Luiza, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie, potrivit unor declarații făcute duminică după-amiaza de avocatul suspectului.

UPDATE 2: Un alt bărbat ar fi sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, să-i spună ca fiica ei este bine, în ziua în care Gheorghe Dincă era deja în custodia polițiștilor. Afirmația a fost făcută de unchiul Alexandrei, pentru digi24.ro.

Potrivit sursei citate, Alexandru Cumpănașu a spus, duminică, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, că un alt bărbat a sunat-o pe mama Alexandrei, vineri, atunci când suspectul principal se afla deja în custodia polițiștilor și nu ar mai fi avut acces la telefon, și i-a spus că fata ei se simte bine.

Cumpănașu crede că ar putea fi vorba despre un complice al lui Gheorghe Dincă.

La examinarea medico-legală, Dincă ar fi avut numeroase zgârieturi şi părul de pe mâinile sale ar fi fost ars.

În fața locuinței criminalului s-au adunat foarte mulți oameni, peste 100 de persoane, toți revoltați de modul în care au acționat autoritățile în acest caz.

UPDATE 1: Gheorghe Dincă și-a recunoscut faptele în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii, în timpul de noi percheziții. El ar fi spus că, după ce le-a ucis pe fete, le-a ars. Pe Alexandra a ucis-o după ce și-a dat seama că tânăra a sunat la 112, spun surse din anchetă pentru G4Media.

UPDATE: Anchetatorii fac verificări și la o groapă de gunoi, aflată la 300 de metri de locuința lui Dincă.

Citește și Primele rezultate ale testelor ADN. Tot ce s-a întâmplat în cazul șocant de la Caracal, care a înfuriat România

După ce trei zile a negat fapta, sâmbătă, în timpul perchezițiilor, acesta a spus procurorilor că le-a ucis pe cele două fete. Urmează să se stabilească cum a săvârșit faptele.

Suspectul ar fi spus însă că fetele ar fi venit de bunăvoie pentru a întreține relații sexuale.

A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declarațiile dânsului au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Avocatul a precizat că este vorba despre datele de care se știau, că nu există alte crime și că nu știe ce l-a determinat pe Gheorghe Dincă să recunoască faptele.

Reamintim că la percheziții, anchetatorii au găsit oase umane, dar și haine și fire de păr, ultimele fiind confirmate prin teste ADN că aparțin Alexandrei.

Alexandra Măceșanu (15 ani), a fost dată dispărută miercuri, la ora 10.00, iar, joi, la ora 11.00, a sunat de trei ori la 112 și a anunțat că a fost sechestrată și violată. Polițiștii au intrat în casa suspectului abia după 19 ore.

Luiza Mihaela Melencu (18 ani) este dată dispărută din 14 aprilie, în condiții similar cu ale Alexandrei: a luat o mașină la ocazie.

surse: Romania24.ro, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax