Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele 5.600 de ghiozdane gratuite pentru copiii din clasa pregătitoare și clasa I au sosit la CJ Alba. Conţin rechizite şi caiete

Publicat

Joi, cele 5.600 de ghiozdane cu caiete şi rechizite, din cadrul proiectului „Primul ghiozdan” au sosit la Consiliul Judeţean Alba. În toamnă, copiii din clasele pregătitoare şi clasele întâi din judeţ vor beneficia de câte un ghiozdan echipat cu un set de rechizite şcolare şi alte materiale didactice. Costurile suportate de CJ Alba au fost în valoare de circa 340.000 de lei.

Iniţiatorul proiectului „Primul ghiozdan” este vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman. Acesta a declarat joi că lotul de 5.600 de ghiozdane va fi donat gratuit copiilor din clasa 0 şi clasa I. În prima zi de școală, acestea vor ajunge la toți copiii.

“Este un proiect de suflet pe care l-am susţinut în Consiliul Judeţean Alba şi sunt bucuros că toţi colegii au înţeles importanţa acestuia. Dorim permanentizarea acestui proiect şi în fiecare an, la începutul şcolii, Consiliul Judeţean să ofere gratuit primul ghiozdan elevilor din clasa întâi şi clasa pregătitoare”, a afirmat Florin Roman, în luna iunie.

Pachetele pentru programul “Primul Ghiozdan” au fost furnizate de o firmă din Baia Mare, care a câştigat licitaţia organizată de Consiliul Judeţean Alba.

Primul ghiozdan pentru elevii din clasele pregătitoare şi I din Alba va conţine caiete de română, matematică şi desen, creioane, culori, radieră, riglă, stilou cu rezerve şi un penar.

Foto: Facebok Florin Roman

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. sorin

    joi, 25.07.2013 at 20:35

    Cine beneficiaza de aceste ghiozdane? toti elevii din clasele 0 si 1?Atunci sunt bani aruncati.pentru ca nu vad fetele lui Atanasiu si Roman, cand vor merge la scoala, sa poarte aceste ghiozdane.Si ca ele zeci de parinti care nu le vor folosi, deh, statusul social.nu vreau sa fiu carcotas, dar aceasta actiune este in antiteza cu ideea lui Tariceanu, cu cativa ani in urma, cand se vehicula ideea de-a nu plati alocatia pentru copii ai caror parinti au peste un anumit nivel de venit.Tariceanu avea si el copil prescolar, la vremea accea.

  2. syca88

    vineri, 26.07.2013 at 08:23

    In clasa 0 si I nu merg doar copii de bani gata sorine sunt destui care cu bani de pe aceste rechizite cumpara altceva.

  3. tata cu 2 copii

    vineri, 26.07.2013 at 10:24

    @Sorin – urmand logica ta ar insemna ca pentru cele cateva zeci sau sute de parinti care vor sa isi respecte „statusul social” sa nu mai beneficieze celelalte cateva mii de familii de acest ajutor. Discriminatoriu nu se pot acorda, asa ca primesc toti. Si stai linistit ca vor folosi macar ce e inauntru chiar si cei cu pretentii (caiete, creioane etc) pentru ca in poze arata chiar ok. Si pe cat punem pariu ca si copiii lui Atanasiu si Roman le vor folosi ? Doar e actiunea lu’ tata, nu ? 🙂

  4. sorin

    vineri, 26.07.2013 at 12:14

    @tata cu 2 copii-
    Am zis sa se dea celor cu posibilitati materiale reduse,nu celor care folosesc produse „de firma”.Copii tai nu au in clasa colegi din ultima categorie?.
    Si ca sa nu risipim banii publici,si sa ma intelegi mai bine, urmarareste in cursul anului scolar la ora 12, sau dimineata 7.30-8.00 ce marci de masini transporta pe unii din elevi, la unele scoli din oras.

  5. Pingback: Fabrică de uleiuri la Galda de Jos. Florin Roman: „Au apărut primii investitori pe traseul autostrăzii Sebeș-Turda” | Alba24

  6. un parinte

    miercuri, 18.09.2013 at 19:26

    Va multumim pentru ghiozdanel! In numele copiilului meu care acuma official incepe sa invete sa scrie va multumim!
    Micutii au fost foarte incantati chiar daca mai au acasa altele mult mai scumpe si poate in ochii nostril mult mai frumoase> Ei se bucura de orice primesc, ei inca nu sunt intoxicatii de simbolistica culori, statuturi sociale , material si interpretari a unor gesture atat de simple si frumoase doar primesc cu atat bucurie si inocenta ceea ce le-a fost daruit
    Noi ar trebui sa reinvatam sa ne bucuram pur si simplu .
    Citindu-va unele comentarii scrise aici imi pare rau pentru voi toti aceia care ati uitat sa fiti oameni si cautati interpretari rautacioase, care nu va onoreaza demnitatea!
    Copiii sunt tot copii indifferent din ADN-ul cui a venit pe lumea asta si de contul parintilor din banca. . iar daca darurile nu se impart egal si la fel pentru toti in ochii lor inca inocenti se numeste discriminare si nedreptate.
    Chiar imi pare rau ca incercati sa terfeliti cu interpretati a caror obiectiv chiar nu mai conteaza(nu conteaza pentru ca interpretari si supozitii putem face fiecare daca vrem sa fim rautaciosi!!), un gest atat de frumos din partea unor oameni pe care poate multi dintre noi nici nu ii cunoastem!
    ASA CA LA SFARSIT MULTUMIM -CJ ALBA -IN NUMELE TUTUROR COPIILOR CARE S-AU BUCURAT DE GESTUL VOSTRU!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax