Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cele mai așteptate filme din 2018: Black Panther, Pacific Rim, The Avengers și Tomb Raider. LISTA

Publicat

Maze Runner, Black Panther, Red Sparrow sau Tomb Raider sunt doar o parte din filmele de care se vor putea bucura cinefilii în acest an. Supereroii vor fi din nou în centrul atenției în acest, la fel ca și seriile care vor scoate noi „episoade”.

Vă prezentăm o listă a câtorva din cele mai așteptate filme din anul 2018.

 

Black Panther

Primul supererou de culoare din lumea benzilor desenate, Black Panther va face trecerea pe marele ecran în 2017. Pe numele său T’Challa, supereroul s-a născut în Wakanda, o țară africană ascunsă lumii întregi pentru ca marile corporații să nu-i exploateze vibraniumul, un prețios metal descoperit într-un meteorit. Moștenitor al tronului, T’Challa va trebui să plece din Wakanda când tatăl său este ucis. Tânărul își va folosi inteligența, agilitatea și viteza ieșite din comun pentru a deveni unul dintre cei mai luminoși supereroi Marvel din toate timpurile, visând în același timp încontinuu la o reîntoarcere în țara de baștină.

YouTube video

 

The Commuter – acțiune
Cu: Liam Neeson, Vera Farmiga

Un new yorkez care călătorește cu trenul spre casă, e abordat de o femeie misterioasă care îi cere să descopere identitatea unui pasager necunoscut, înainte ca trenul să ajungă la următoarea stație. Poate ți-a fost dor de Liam Neeson într-un film de acțiune. Iar acesta e unul în care actorul (ajuns la 65 de ani) interpretează rolul unui om obișnuit nevoit să pună pe făraș indivizi ce au jumătate din vârsta lui.

YouTube video

12 Strong – acțiune
Cu: Chris Hemsworth

În zilele de după 9/11, o echipă a U.S. Special Forces, condusă de noul ei căpitan, e trimisă în Afganistan, într-o misiune extrem de periculoasă. Acolo, într-un decor montan deloc prietenos, americanii trebuie să-i convingă pe cei dintr-o alianță locală să li se alăture în lupta împotriva unui dușman comun: talibanii și Al Qaeda.

YouTube video

Maze Runner: The Death Cure – acțiune
Cu: Rosa Salazar, Dylan O’Brien

Finalul epic al seriei Maze Runner, în care Thomas își conduce gașca într-o ultimă și foarte periculoasă misiune. Pentru a-și salva prietenii, ei trebuie să pătrundă în legendarul Last City, un controlat labirint WCKD care se va dovedi a fi cel mai înfricoșător dintre toate. Oricine iese viu din el, va primi răspunsul la întrebarea pe care Gladers și-o pun încă de când au ajuns acolo.

YouTube video

50 Shades Freed – romance
Cu: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger

Cei care au „vibrat” la nuanțele de „gri” ale scriitoarei E.L.James vor fi fericiți să privească o ultima parte a trilogiei, programată să lovească în îndrăgostiții cu obiceiuri sado-maso chiar de Valentine’s Day. Ce se va întâmpla cu misteriosul Christian Grey și cum va evolua erotica lui relație cu Anastasia Steele?

YouTube video

The 15:17 to Paris – dramă, istoric
Cu: Judy Greer, Bryce Gheisar

Povestea adevărată a trei tineri americani care au devenit eroi după o zi tragică din august 2015, în care un atacator a deschis focul într-un tren din Franța ce avea ca destinație Parisul. Cei trei au pus la pământ teroristul și au salvat viețile a sute de persoane – un motiv foarte bun pentru ca regizorul Clint Eastwood să facă un film și să-i distribuie în rolurile principale chiar pe cei trei.

YouTube video

 

Red Sparrow
Cu: Jennifer Lawrence, Jeremy Irons

Acțiunea din Red Sparrow se desfășoară în timpul Războiului Rece și urmărește povestea unei talentate balerine care suferă un accident în urma căruia își rupe un picior. Forțată să-și încheie cariera, ea e recrutată de serviciile secrete, care o învață arta seducției și o trimit în lumea spionajului. Nimic nepotrivit, până în momentul în care întâlnește un agent american.

YouTube video

 

Molly’s Game

Filmul aduce povestea campioanei olimpice la schi, Molly Bloom, care timp de un deceniu s-a aflat în spatele celor mai exclusiviste şi costisitoare partide de poker, asta înainte de a fi arestată în toiul nopţii de către 17 agenţi FBI echipaţi din cap până în dinţi.

Printre jucătorii săi se numărau staruri hollywood-iene, vedete sportive, magnaţi americani iar spre surprinderea ei chiar şi reprezentanţi ai mafiei ruseşti.

Singurul sau aliat este de fapt Charlie Jaffey, avocatul determinat să o apere şi cel care avea să afle că Molly este mult mai mult decât zvonurile vehiculate publicului în paginile tabloidelor.

YouTube video

Tomb Raider – acțiune

Jocul Tomb Raider are atât de mulți fani iar Angelina Jolie a devenit atât de… desuetă ca să o interpreteze din nou pe super-eroina Lara Croft, încât era momentul unui nou film care să readucă în prim plan acest personaj de-a dreptul legendar. Alicia Vikander e cea care va intra în pielea Larei. Ea își găsește acum inspirația în mesajele video primite de la tată ei. Acesta îi transmite să se aventureze în junglă și să găsească un mormânt care, dacă este deschis, e posibil să provoace sfârșitul lumii.

YouTube video

Pacific Rim: Uprising – acțiune, s.f.

Nu te-ai săturat (încă) de roboți gigantici care se bat cu monștri interdimensionali? Atunci ai noroc: urmează tura 2 din Pacific Rim, filmul care s-a ocupat fix cu aceste lucruri gingașe. Din nefericire, Guillermo del Toro, acest Antonio Banderas al berii, nu va fi decât producător de această dată. Dar filmul va fi regizat de Steven S. DeKnight, cel care s-a „ocupat”, printre altele, de Spartacus și Daredevil.

YouTube video

Ready Player One

Urmărește aventurile unui adolescent, Wade Watts, care încearcă să evadeze din lumea reală periculoasă în care trăiește conectându-se la Oasis, o lume virtuală utopică în care utilizatorii pot duce vieți alternative ideale. Atunci când moare creatorul acestui joc, un miliardar în genul lui Steve Jobs, acesta oferă o avere ca premiu într-o vânătoare de comori. Wade se va lupta cu puternici inamici corporatiști și cu alți concurenți fără scrupule, gata de orice atât în Oasis cât și în lumea reală, pentru a atinge primul loc. Cooke va fi în rolul lui Sam, o femeie blogger din Canada cu nickname-ul Art3mis, care își va uni forțele cu Wade.

YouTube video

The Avengers-Infinity War Official Trailer

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax