Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centenarul Încoronării: Vizită regală la Aiud, vineri, 14 octombrie. Cât timp va opri Trenul regal în gara din municipiu

Publicat

La aproape 100 de ani de la prezența Majestății Sale Regina Maria și a Principelui Moștenitor la inaugurarea Spitalului de Pneumoftiziologie din Aiud, municipiul va primi vineri vizita simbolică a Familiei Regale.

Cu ocazia aniversării Centenarului Încoronării Regelui Ferdinand și Reginei Maria la Alba Iulia, Trenul Regal va face o călătorie simbolică de la Cluj-Napoca la Alba Iulia.

Majestatea Sa Margareta și Alteța Sa Regală Principele Radu, împreună cu Alteța Sa Regală Principesa Sofia, vor efectua această călătorie cu Trenul Regal în onoarea unui moment istoric cu semnificații profunde pentru dezvoltarea statului român modern.

În ce stații va opri Trenul Regal

Trenul Regal va pleca din Cluj-Napoca în 14 octombrie și va opri la Câmpia Turzii, Aiud și Teiuș, iar în 15 octombrie Trenul Regal va intra în Alba Iulia.

Conform Protocolului Regal, Trenul Regal va staționa în Gara Aiud timp de 10 minute, iar la plecare 12 dintre cei mai buni elevi de la unitățile de învățământ vor avea ocazia să călătorească alături de Familia Regală până la Teiuș.

”Vă așteptăm vineri, 14.10.2022, de la ora 14:55, în gara din Aiud, pentru a întâmpina Familia Regală și a ne bucura de acest moment unic pentru comunitatea noastră”, a anunțat Primăria Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax