Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Centrale de apartament prin programul ”Rabla pentru electrocasnice”. Ministrul Energiei: varianta, stabilită în Coaliție

Publicat

Românii ar putea să-și cumpere centrale de apartament, prin programul ”Rabla”. Inițiativa a fost discutată în coaliție, a anunțat ministrul Energiei, Virgil Popescu.

„Le-am recomandat românilor, cei care îşi permit, să schimbe centrala, să treacă pe centrale performante.

Împreună cu ministrul Mediului, în coaliţie, am stabilit, e vorba de programul Rabla pentru electrocasnice, să intre şi centralele de apartament, ca oamenii care nu îşi permit să-şi cumpere o centrală să poată să şi-o schimbe, să fie ajutaţi, pentru că şi statul, la rândul lui, câştigă pentru că scade consumul de gaz”, a declarat Virgil Popescu, la Prima TV.

Dacă această inițiativă va fi aplicată, românii vor putea să-și schimbe cu ajutorul banilor de la stat, centrala termică de apartament cu alta mai performantă.

A doua sesiune a programului ”Rabla pentru electrocasnice” începe luni, 21 noiembrie. Deocamdată prin acest program se pot cumpăra, în sesiunea de toamnă, mașini de spălat, frigidere, laptopuri, tablete, uscătoare de rufe, aspiratoare.

Sursă: video Facebook Virgil Popescu/Prima TV

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax