Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centru comercial la Ocna Mureș, cu magazine Sinsay, Kik și Carrefour. Solicitare de acord de mediu la APM Alba

Publicat

Ocna Mureș va avea o zonă comercială formată din 2 clădiri în care vor funcționa mai multe magazine de haine, printre care Sinsay, Kik, un magazin Carrefour și o farmacie. 

Firma Eurotransilvania SRL a cerut un acord de mediu pentru viitorul complex comercial, care v-a fi amplasat pe strada Cuza Vodă, nr. 51.

Solicitarea depusă la APM Alba este pentru construcția spațiilor comerciale, a parcărilor, realizarea circulațiilor carosabile și pietonale în incintă, amplasarea unui totem, realizarea retelelor în incintă, amenajarea unor spații verzi, și împrejmuire.

Cele două clădiri vor însuma aproximativ 1500 de metri pătrați utili. Valoarea estimată a proiectului deste de 3,7 milioane de lei, iar perioada de realizare de 16 luni.

Primul corp de clădire va avea 3 spații comerciale: un magazin Carrefour, un magazin de haine și o farmacie.

Corpul al doilea de clădire va cuprinde două magazine cunoscute: Sinsay și Kik.

”Activitatea firmei este planificată spre o dezvoltare a serviciilor oferite comunității, investiția preconizată aducând în orasul Ocna Mureș firme comerciale importante în domeniul comertului alimentar si nonalimentar.

Totodată complexul comercial, prin amplasarea în vecinătatea Mureșului și a podului
de acces în oras, se preconizează să devina un obiectiv important și un reper comercial care
să ducă la creșterea calității serviciilor oferite locuitorilor din Ocna Mureș” este justificarea necesității proiectului.

Complexul balnear de la Ocna Mureș

Noua investiție nu poate să fie separată de construcția Complexului balnear ”Băile Sărate” Ocna Mureș, care mai are trei pași mici până la deschidere: probele tehnologice (în desfășurare), angajare personal (cu anunțuri și așteptare 20 zile conform legii etc.) și obținerea avizelor ISU și DSP.

FOTO VIDEO: Cum arată Complexul Balnear ”Băile Sărate” de la Ocna Mureș și care sunt cei 3 pași până la deschiderea pentru public

Complexul va atrage investiții atât în retail, cât și în turism.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax