Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Centru de activități în aer liber pentru copii la Școala”Vasile Goldiș” din Alba Iulia. A fost începută procedura de achiziție

Publicat

În curtea Școlii Gimnaziale ”Vasile Goldiș” din Alba Iulia va fi amenajat un centru de activități în aer liber numit ”Pauza de joacă”. Primăria a început procedura de atribuire a contractului de lucrări pentru acest obiectiv de investiții.

Spațiul public ”Pauza de joacă” va fi amenajat în curtea Școlii ”Vasile Goldiș”, pe o suprafață de aproximativ 400 mp, la intrarea în curtea școlii pe partea dreaptă, unde acum este un teren neamenajat și o alee.

Citește și: Structura ANULUI ȘCOLAR 2021-2022. Când începe școala și când sunt vacanțe

Proiectul este unul dintre cele votate de cetățenii municipiului, pentru a fi implementate prin bugetare participativă (a fost propunerea unei persoane fizice, susținută de profesori și părinți).

Locul de joacă va avea elemente decorative (semne de circulație pentru copii – 10 bucăți), pardoseală elastică antitraumă de exterior cu elemente educative (de exemplu, șotronm alfabet, cifre) – 202 mp, mobilier – amfiteatru circular (circumferință de circa 9 m) pe 2 rânduri, cu structură metalică grunduită și vopsită în câmp electrostatic și șezut de lemn tratat pentru intemperii, 6 bănci clasice de circa 1,8 metri, alee de circulație pietonală din pavaj (80 mp), coșuri de gunoi pentru reciclare selectivă (3 bucăți), zonă verde gazon (127 mp). Se vor planta doi platani.

Ofertele care vor intra în procedura de achiziție publică pot fi depuse la registratura primăriei până în 18 august.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax