Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centru de colectare prin aport voluntar, în municipiul Aiud. Contractul de finanțare a fost semnat. Unde va fi amplasat

Publicat

În municipiul Aiud va fi amenajat un centru de colectare în care vor putea fi colectate anumite tipuri de deșeuri. Cetățenii vor putea duce la acest centru hârtie/carton, plastic, textile, vopsea, medicamente expirate, baterii, electrice/electronice, mobilier din lemn, sticlă, metal, anvelope, deșeuri vegetale, precum și deșeuri provenite din construcții.

Potrivit reprezentanților Primăriei Aiud, contractul de finanțare pentru înființarea centrului de colectare a fost semnat.

Centrul de colectare urmează să fie amenajat pe strada Tribun Tudoran, nr. 72 E. va fi împrejmuit, iluminat și dotat cu sistem de supraveghere.

Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 3.830.914,00 lei, echivalentul a 778.720,20 euro, la care se adaugă TVA aferent cheltuielilor eligibile în valoare de 727.873,66 lei. Contribuția din bugetul local este de 0%.

Perioada de implementare a proiectului este de 20 luni, dar fără a depăși data de 30 septembrie 2024.

„Acest CAV reprezintă soluția optimă pentru colectarea separată a deșeurilor în municipiul Aiud. Aiudenii vor avea asigurate toate condițiile necesare pentru a depozita în mod legal orice tip de deșeuri, evitând astfel depozitarea ilegală a acestora pe domeniul public”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax