Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Centru de zi destinat copiilor defavorizați în Alba Iulia

Publicat

La Alba Iulia se inaugurează unui nou centru de zi destinat copiilor defavorizați. Festivitatea va avea loc la sediul Centrului comunitar al Fundației Române pentru Copii, Comunitate și Familie, situat pe strada Iederei, începând cu ora 11.00.

Centrul de zi este destinat copiilor care au o situație materială precară, au rezultate foarte slabe la învățătură, sunt predispuși să abandoneze şcoala sau nu sunt suficienți de motivați în ceea ce privește educaţia. Acești copii beneficiază de ajutor din partea fundației, după terminarea programului şcolar.

Lucrările de construire a Centrului au demarat din noiembrie anul trecut. În momentul de față, la centru sunt  51 de copii care beneficiază de ajutor din partea reprezentanților fundației. Ajutorul constă în consiliere psihologică, meditații și activități extraşcolare.

Centrul de zi face parte dintr-o rețea de șapte astfel de centre, cu experiență în activitatea cu cei mai vulnerabili dintre copii. În ultimii 14 ani, Fundația Română pentru Copii, Comunitate și Familie a încercat să ofere servicii pentru a dezvolta potențialul copiilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax