Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Centru regional de robotică și modernizarea spațiilor de învățământ la HCC Alba Iulia. Acord de colaborare pe 10 ani cu primăria

Publicat

Primăria Alba Iulia va semna acord de parteneriat cu Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” pe o perioadă de 10 ani, prin care se va renova sediul instituției de învățământ, se vor dota spațiile și va fi amenajat un centru de robotică.

Proiectul intră la aprobare în ședința Consiliului Local Alba Iulia de joi, 26 noiembrie.

Cele două instituții vor pregăti și depune pentru finanțare un proiect de reabilitare termică a sediului colegiului și de restaurare a clădirii istorice. Acesta va include și dotarea sălilor de clasă și a anexelor cu ”echipamente și instrumente inovatoare”.

De asemenea, va fi amenajat și dotat un centru de robotică „de interes regional” – se arată în proiectul HCL. Reamintim că echipa de robotică de la HCC a câștigat mai multe premii la competiții naționale și internaționale.

Se vor propune finanțări nerambursabile pentru aceste investiții.

Acordul de colaborare mai prevede promovarea proiectelor educaționale, de cercetare și științifice și organizarea de evenimente și activități pentru creșterea calității serviciilor pentru cetățeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax