Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centrul de Dializă din Alba Iulia, unde 15 persoane s-au infectat cu coronavirus, contestă în instanță amenda de la DSP Alba

Publicat

centru dializa

Nefromed Dialysis Centers SRL, societatea care administrează Centrul de Dializă din Alba Iulia, unde s-au îmbolnăvit de coronavirus 15 persoane, printre care pacienți și cadre medicale, a contestat în instanță amenda primită din partea DSP Alba.

În urmă cu o săptămână, inspectorii DSP Alba au dat o amendă de 30.000 de lei unității medicale pentru că  nu a respectat în totalitate recomandările DSP Alba, din data de 27 martie 2020.

Citește și Amendă pentru centrul de dializă din Alba Iulia. Nu au fost respectate recomandările DSP Alba

”Nu au fost respectate recomandările privind nivelul de protecție al personalului, deocamdată avem teste în lucru. Au fost transmise recomandări de către medicii epidemiologi din cadrul DSP Alba pentru creșterea nivelului de protecție a personalului medical și a pacienților dializați” a precizat la acel moment directorul DSP Alexandru Sinea.

Joi, 16 aprilie, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia a fost înregistrată cererea de anulare a procesului proces verbal de contravenţie PV SERIA AB NR. 32.

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax