Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia, extins și modernizat. Investiție de peste 2,4 milioane de lei

Publicat

Centrul de zi pentru persoane vârstnice din Alba Iulia va fi modernizat și extins, printr-un proiect de peste 2,4 milioane de lei.  

Primăria Alba Iulia a lansat joi, 5 noiembrie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru extinderea, reabilitarea și modernizarea infrastructurii serviciului social – Centru de zi pentru persoane vârstnice.

Valoarea totală estimată este de 2.441.751,34 de lei, fără TVA.

Prin proiect se dorește extinderea, reabilitarea și modernizarea construcției C3 – „Centrul de zi pentru persoane vârstnice” Alba Iulia, aflată pe strada Libertății din municipiu. În principal, prin lucrările de intervenții propuse se dorește rezolvarea problemelor de stare tehnică degradată și eficientizarea termică a clădirii, precum și rezolvarea disfuncționalităților spațiilor existente.

Astfel, se va interveni pentru eliminarea umidității din zidărie, desfacerea și refacerea corectă a straturilor plăcii din beton peste sol, schimbarea tâmplăriei, înlocuirea șarpantei și a învelitorii, precum și a sistemului de preluare a apelor pluviale, recompartimentarea unor spații disfuncționale pentru încadrarea activităților centrului de zi în normele și standardele în vigoare.

Totodată se vor reface finisajele interioare si exterioare, instalaţiile electrice, sanitare, termice, gaze naturale, detectare, semnalizare si avertizare incendii, video.

De asemenea, se va demola anexa realizată mai recent, cu mari probleme structurale și se va extinde clădirea cu o sală multifuncțională mai mare, care să completeze necesitățile funcțiunii principale.

Se vor amenaja curțile interioare prin realizarea de alei pietonale, parcări destinate persoanelor cu dizabilități, parcări pentru biciclete, zone verzi, dotări urbane-realizarea unei pergole din lemn lamelar încleiat si un foișor de 51,63 mp. De asemenea, spațiile existente și cele nou create vor fi dotate suplimentar

Clădirea extinsă va avea o suprafață de 630,7 mp (545 mp – spațiu clădire existent + 85,7 mp extindere clădire).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate