Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centrul Educațional de zi „Sfântul Nicolae” Alba Iulia, finanțat cu 150.000 de lei de Primăria Alba Iulia

Publicat

Primăria Alba Iulia va susține financiar Centrul Educațional de zi „Sfântul Nicolae” din cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia. Suma propusă spre aprobare în Consiliul Local este de 150.024 lei pe an. 

Centrul Educațional de zi „Sf. Nicolae” Alba Iulia este o instituție de asistență socială care oferă oferă servicii sociale copiilor pentru 24 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, aflați în risc de abandon școlar prin meditații, ajutor la teme, oferirea de materiale didactice, derularea unor activități pentru dezvoltarea autocontrolului, a responsabilizării copiilor și a abilităților necesare vieții.

Citește și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI, SMS și felicitări frumoase pe care le poți trimite celor dragi de Moș Nicolae

De asemenea, în cadrul centrului se oferă masa de prând, o gustare, consiliere psihologică atât pentru copii cât și pentru părinți.

Pentru continuarea desfășurarea activității centrului, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia solicită continuarea susținerii financiare din partea Primăriei Alba Iulia pentru perioada 1 noiembrie 2016- 31 octombrie 2017.

Suma propusă spre aprobare în ședința de luni este de 150.024 lei pe an, respectiv 658 de lei de copil pe lună pentru cel mult 19 copii.

Vezi și SFÂNTUL IOAN 2021: MESAJE şi FELICITĂRI de SFÂNTUL IOAN Botezătorul. Felicitări pentru Ion, Ioana, Nelu, Oana

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Marean Mirean

    miercuri, 26.10.2016 at 23:17

    Da’ beserica BOR.SRL cat decarteaza pentru acest centru educational? Perestroika y Glasnost?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax