Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Centrul temporar de sacrificare miei din Cugir, deschis până în 14 aprilie

Publicat

Ca şi anul trecut, locuitorii oraşului Cugir vor putea sacrifica şi comercializa miei în centrul de tip sezonier situat pe strada Viitorului nr. 2, din spatele spitalului din localitate.

Centrul este dotat cu un asomator electric şi cu toate echipamentele necesare pentru sacrificarea mieilor şi comercializarea cărnii de miel. În centru este sunt asigurate şi condiţiile pentru depozitarea resturilor, în urma sacrificării mieilor.

Locaţia a primit avizul din partea Direcţiei Sanitar-Veterinare Alba Iulia, respectând toate condiţiile de igienă privind produsele alimentare şi a procedurilor de înregistrare a activităţiilor de vânzare. Centrul a primit o autorizaţie de funcţionare pentru perioada 2-14 aprilie 2012.

În cadrul acestui centru, un medic veterinar monitozirează respectarea normelor de sacrificare a mieilor şi de comercializare a cărnii. Pe raza localităţii Cugir, carnea şi produsele de miel se vor comercializa doar în piaţa de jos sau în centrul temporar de sacrificare miei.

Informaţii despre celelalte centre de sacrificare miei din judeţ puteţi citi aici.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax