Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cercetașii seniori din Alba Iulia au început marcarea mai multor trasee care urcă spre vârful dealului Mamut

Publicat

marcare trasee dealul mamut

Cercetașii seniori din Alba Iulia au demarat recent un proiect pe cât de frumos, pe atât de util pentru locuitorii din municipiu și pasionații de drumeții. Este vorba despre marcarea mai multor trasee care urcă în vârful dealului Mamut. Cei care iubesc muntele și mișcarea vor putea parcurge astfel trei trasee cu grade diferite de dificultate, până în vârful dealului Mamut. 

 

„Ne-am propus marcarea mai multor trasee care urcă pe vârful dealului Mamut din Alba Iulia. Aceste trasee duc lipsa unor marcaje corespunzătoare, sau dacă acestea există, nu sunt suficient de vizibile astfel încât ele să fie accesibile tuturor iubitorilor de plimbări în natură și să permită urcarea în siguranță.

Ce ne dorim să facem:

1. Să marcăm pe GPS 3 trasee cu grade diferite de dificultate de la baza dealului, unde se găsește Centrul Scout din Alba Iulia și până pe vârful Mamutului

2. Să realizăm o hartă cu traseele marcate care să conțină QR code pentru fiecare dintre acestea

3. Popularizarea și încurajarea drumețiilor pe dealul Mamut atât în rândul cercetașilor, cât și a locuitorilor din Alba Iulia”, au transmis reprezentanții Centrului Local „Axente Sever” din Alba Iulia. Proiectul a fost demarat cu ajutorul unui sponsor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax