Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ceremonial militar: Cei trei pompieri din Alba care au participat la misiunea din Grecia, felicitați de conducerea ISU

Publicat

Cei trei pompieri din Alba, mr. Botezan Radu, plt. adj. Oancea Marius și plt. maj. Ciuta Cătălin, care au făcut parte din modulul de stingere a incendiilor în Grecia și au acordat sprijin cetățenilor eleni, au fost felicitați de către comanda inspectoratului pentru profesionalismul, devotamentul și compasiunea față de semenii eleni, de care au dat dovadă pe tot parcursul desfășurării misiunii încredințate.

Totul în cadrul unui ceremonial militar desfășurat la sediul ISU Alba.

Totodată, căpitanul Lugojan Adrian Ioan va face parte din familia pompierilor militari albaiulieni, activitatea sa desfășurandu-se în cadrul Compartimentului Comunicații și Tehnologia Informațiilor ca urmare a promovării examenului pentru postul de ofițer, au transmis reprezentanții ISU Alba.

Pompierii români au participat în această vară la două misiuni de stingere a incendiilor din Grecia, fiind extrem de apreciați de populația din zonele afectate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax