Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetăţean polonez păgubit într-o parcare pe autostradă, de un tânăr din Sebeş. I-a furat din portofel 800 de zloţi

Publicat

autostrada orastie sibiu Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Sebeş este cercetat de poliţişti, după ce i-a furat unui cetăţean polonez suma de 800 de zloţi. Acesta din urmă a fost acostat într-o parcare de pe autostrada A1, tânărul cerându-i să-i schimbe valută. A profitat de neatenţia “clientului” şi i-a sustras din portmoneu suma echivalentă a 1.800 de lei.

Poliţiştii din Cîlnic au fost cei care l-au identificat pe tânărul de 28 de ani, din municipiul Sebeş, cetăţeanul polonez reclamând furtul în în data de 21 ianuarie 2015.

D.C. l-a acostat într-o parcare a autostrăzii A1, pe raza localităţii Cîlnic, pe cetăţeanul polonez, căruia i-a cerut să-i schimbe nişte zloţi.

În momentul în care cetățeanul polonez şi-a scos portmoneul, profitând de neatenţia lui, D.C. i-a sustras 800 de zloţi, echivalentul a circa 1.800 de lei şi a plecat cu un autoturism, înspre Sebeş.

Faţă de tânărul din Sebeş cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt dar şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi recuperării prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax