Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cetăţean ucrainean cu şedere ilegală în Alba. A primit avertisment şi este obligat să părăsească ţara în 30 de zile

Publicat

Un cetăţean ucrainean în vârstă de 58 de ani, care s-a prezentat le Serviciul pentru Imigrări Alba pentru a-şi reglementa dreptul de şedere în România a primit avertisment de la oamenii legii şi este obligat să părăsească ţara în 30 de zile. Decizia în acest sens a fost emisă la cererea bărbatului.

În urma verificărilor efectuate în evidenţele serviciului s-a constatat că H.B. (58 de ani) este membru de familie al unui cetăţean român şi se afla cu şedere ilegală pe teritoriul naţional, totalizând un număr de 7 zile.

Cetăţeanul ucrainean a intrat în ţară în baza unui permis de şedere eliberat de autorităţile unui stat UE, iar la expirarea dreptului de şedere nu a părăsit teritoriul României şi nici nu a întreprins demersurile necesare pentru prelungirea acestui drept.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări al judeţului Alba, au luat măsura sancţionării contravenţionale a cetăţeanului străin cu avertisment. Totodată, la cerere acestuia  a fost emisă o decizie de returnare  prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 30 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax