Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CFR Călători: Reduceri de până la 75% pentru elevi şi studenţi la bilete şi abonamente pentru trenuri Regio, clasa a doua

Publicat

cfr calatoriÎn curând începe noul an școlar şi universitar, astfel că elevii și studenții sunt așteptați să își achiziționeze din timp biletele sau abonamentele dorite pentru a ajunge școală. Elevii din clasele 0-12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinței pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio și de o reducere cuprinsă între 20% – 30% la cumpărarea unui bilet InterRegio, transmite CFR Călători.

Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la şcoală pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Până la data de 12 octombrie 2014 inclusiv, elevii vor beneficia de bilete/abonamente cu reducere în baza carnetului de elev vizat pentru anul şcolar 2013-2014, iar elevii din clasele I şi elevii din clasele a IX-a, în baza unei adeverinţe eliberată de către unitatea de învăţământ de apartenenţă, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat carnetul de elev.

Studenții a zi din învăţământul de stat sau privat acreditat beneficiază, în baza legitimaţiei de student “reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio.

În baza carnetului de cupoane, studenţii pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50%.

Studenţii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziţiona abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua.

Până la data de 31 octombrie inclusiv, studenţii pot călători în baza legitimaţiei de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2013-2014, iar sudenţii de anul I în baza unei adeverinţe eliberată de către unitatea de învăţământ de apartenenţă, în cazul în care aceasta nu le-a eliberat legitimaţia de student pentru reducere la transport.

De la data de 1 noiembrie 2014, legitimaţiile de călătorie vor fi eliberate numai în baza legitimaţiei de student pentru reducere la transport vizată pentru anul universitar 2014 -2015.

Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii şi studenţii beneficiază de o reducere de 50% prin abonamentele din oferta de transport a companiei.

Tarifele pentru abonamente:

tarife regio

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax