Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE CFR Călători: Trenurile circulă în condiţii de iarnă şi sunt posibile întârzieri. Informaţii actualizate pentru pasageri

Publicat

tren calatori CFR Călători informează că, în urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt și temperaturi scăzute, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru următoarele ore, pasagerii trebuie să aibă în vedere faptul că trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă.

UPDATE: Traficul feroviar se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare şi rafale de vânt la nivelul căii de rulare. Din cele peste 1200 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe rețeaua feroviară, a fost anulat luni din cauza condiţiilor meteo: IR 1880, Târgoviște – Titu. Pasagerii au fost preluaţi de următorul tren din grafic.

De asemenea, Trenurile IR 1873 si IR 1874 Golesti – Parc Kretulescu şi retur au fost anulate. Pasagerii de la trenul IR 1873 au fost preluati cu mijloace auto pentru până la staţia Parc Kretulescu.

IR 1742, Satu Mare – Oradea – București și IR 1892,Craiova – Piteşti – Bucureşti Nord, au ajuns la destinaţie cu o întârziere de peste 2 ore din cauza unor defecţiuni. Pasagerilor de la Oradea, aflați în vagonul de dormit cu defecțiune la instalația electrică, li s-a oferit ceai cald.

De asemenea, IR 347, Viena – Bucureşti Nord, va ajunge la destinaţie cu o întârziere de aproximativ 100 de minute.

În situaţia apariţiei unor defecțiuni la instalația electrică/de încalzire, pe fondul temperaturilor foarte scăzute, personalul de tren va redistribui călătorii, în măsura posibilităţilor, în alte vagoane şi le va acorda asistenţa necesară.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători ia deja următoarele măsuri:

– asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă;

– suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc);

– pregătirea suplimentară a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

Întrucât există posibilitatea apariției de modificări/ perturbări în circulația trenurilor, pasagerii sunt rugaţi ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/ Informații Telefonice.

Staţii CFR Călători Alba:

Alba Iulia – 0258/811100

Blaj – 0268/410233/interior 324601

Teiuş – 0268/410233/ interior 304601

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor / călătoriilor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax