Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Chefi la Cuțite: Cătălin Boroica, un bucătar în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia, a primit de la jurați trei cuțite și nota 10

foto: Captura video Antena1/ Chefi la Cuțite

Publicat

Cătălin Boroica, un bucătar în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia, a reușit să impresioneze la ”Chefi la cuțite”. A fost de nota 10 și trece în etapa următoare, după preselecție.

În prezent bucătar la Dante Cafe&Dine, tânărul a preparat, la preselecție, ”piept de rață cu texturi de varză”. Cătălin a reușit să-i convingă pe cei trei chefi că interpretarea sa a tradiționalului piept de rață cu varză a fost o idee bună.

A câștigat trei cuțite și merge în etapa următoare.  Vezi Aici Video în care Cătălin Boroica se afla în fața juraților.

Emoționat, Cătălin a mărturisit în fața celor mai experimentați decât el că și-a început activitatea ca ajutor de pizzer.

Vezi și VIDEO: Oscar Gal din Alba Iulia, la CHEFI la CUȚITE. A surprins cu o rețetă învățată de pe internet. Ce au avut de spus jurații

”Sunt la început, mai am multe de învățat, știu că sunt bucătari cu experiență, nu mă aștept să câștig”, a spus acesta, înainte de prezentare.

A mărturisit însă că își dorește o confirmare a ceea ce a făcut până acum. Și a reușit. După doar cinci ani de experiență ca bucătar, Cătălin dovedește că talentul și atenția la detalii sunt importante.

În sezonul 10, emisiunea a fost prezentată din nou de Gina Pistol, alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

foto: Facebook/Cătălin Boroica

foto: captura Antena 1/ Chefi la Cuțite

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax