Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Oscar Gal din Alba Iulia, la CHEFI la CUȚITE. A surprins cu o rețetă învățată de pe internet. Ce au avut de spus jurații

Publicat

În cea de-a patra ediție din sezonul 12 al emisiunii „Chefi la Cuțite”, Oscar Gal, din Alba Iulia, a atras atenția tuturor cu experiența sa profesională unică.

Tânărul, care este un dezvoltator de aplicații web, a reușit să impresioneze nu doar cu talentul său culinar, ci și cu cunoștințele sale tehnice.

O profesie surprinzătoare în contextul culinar

Când Oscar Gal a pășit în platoul emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1, jurații au fost rapizi în a-l interoga despre background-ul său. Răspunsul lui Oscar, care a declarat că este un freelancer în dezvoltarea de aplicații web, l-a lăsat cu gura căscată pe chef Florin Dumitrescu.

„De fiecare dată când accesezi un site, vezi de fapt o aplicație web pe care o persoană ca mine a creat-o”, a explicat tânărul.

Oscar Gal are 24 de ani, este originar din Alba Iulia și este de profesie programator. Este fiul directoarei de la Omniasig Alba Iulia și al subsecretarului de stat Oscar Gal de la Ministerul Muncii. Concurentul a pregătit somon în crustă de susan și piure în trei culori.

YouTube video

”Am învățat rețeta de pe internet, este o combinație de mai multe rețete”, a spus Oscar.

Călătorii și artă culinară

Nu doar experiența profesională a lui Oscar i-a surprins pe jurați, dar și faptul că a avut oportunitatea de a călători și de a descoperi noi culturi.

Aceste experiențe l-au ajutat să-și îmbogățească înțelegerea și perspectiva asupra artei culinare.

O întorsătură neașteptată

Dar surprizele nu s-au oprit aici. Discuția cu chef Florin Dumitrescu a luat o întorsătură cu totul neașteptată când Oscar Gal a menționat inteligența artificială.

Într-un moment de umor și curiozitate, chef Dumitrescu a replicat: „Trebuie să folosesc ChatGPT să întreb dacă chef Scărlătescu este de fapt cel mai bun bucătar din galaxie.”

Inovație și empatie

Însă, cel mai emoționant moment a fost când Oscar a dezvăluit că a creat o aplicație care poate detecta boala Parkinson prin analiza vocii.

„Bunica mea a avut Parkinson, ceea ce m-a motivat și mai mult să dezvolt această aplicație. A fost o realizare sufletească pentru mine,” a mărturisit tânărul.

Prin toate aceste dezvăluiri, Oscar Gal nu doar că a demonstrat versatilitatea și profunzimea sa ca individ, dar a și adăugat un strat neașteptat de complexitate și umanitate la emisiunea „Chefi la Cuțite”. Din păcate cu tot farmecul sau nu a reușit să ia cuțitele juraților.

sursă foto: captură video Youtube

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax