Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci decese cauzate de COVID-19 în Alba. Patru femei și un bărbat au pierdut lupta cu virusul

Publicat

Au fost înregistrate încă cinci decese cauzate de COVID-19 în județul Alba. Este vorba despre patru femei și un bărbat. 

Femeie în vârstă de 76 de ani din Ocna Mureș – Uioara de Sus. Confirmată cu Covid-19 pe 30 octombrie, internată pe 2 noiembrie la Spitalul Municipal Aiud. A decedat pe 4 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie, pneumonie infecție cu Sars-Cov-2. Suferea de mai multe afecțiuni.

Femeie în vârstă de 67 de ani din Alba Iulia. Confirmată în 25 octombrie, internată între 25 – 31 octombrie la SJU – Boli Infecțioase, transferată în data de 1 noiembrie pe secția de ATI. A decedat în 4 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie protezată mecanic, MSOF. Avea mai multe afecțiuni.

Femeie în vârstă de 76 de ani din Alba Iulia. Confirmată în 25 octombrie, internată la SJU – Boli Infecțioase, transferată în 4 noiembrie pe secția ATI. A decedat în 4 noiembrie: stop cardiorespirator, bronhopneumonie cu coronavirus, insuficiență respiratorie acută protezată mecanic. Suferea de mai multe afecțiuni.

Bărbat în vârstă de 55 de ani din Gârda de Sus (Ocoale). Confirmat în 30 octombrie, internat în 30 octombrie la SJU, transferat în 3 noiembrie pe secția ATI. A decedat în 3 noiembrie: stop cardiorespirator, insuficiență respiratorie acută, pneumonie extinsă bilateral – infecție Sars-Cov-2, sepsis cu punct de plecare pulmonar.  Avea mai multe afecțiuni.

Femeie în vârstă de 77 de ani din Alba Iulia. Confirmată cu Covid-19 pe 1 noiembrie, internată în 2 noiembrie pe secția ATI a SJU. A decedat în 4 noiembrie: stop cardiorespirator, bronhopneumonie cu coronavirus, insuficiență respiratorie acută protezată mecanic. Avea mai multe afecțiuni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax