Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cinci firme din România au intrat în cursa pentru salubrizare în Alba Iulia. Valoarea contractului depășește 23 de milioane lei

Publicat

d

După mai bine de doi ani în care salubrizarea orașului Alba Iulia a fost unul dintre cele mai disputate subiecte din administrație, aceasta ar putea ieși, în sfârșit „la liman”. Miercuri au fost deschise plicurile cu ofertele aplicate pentru prestarea serviciului de salubrizare, deszăpezire și combatere polei în Alba Iulia, iar în continuare acestea urmează să fie evaluate și punctate. Deocamdată nu s-a estimat un termen până la care se va delega gestiunea acestui serviciu.

Cinci firme din România și-au depus ofertele pentru prestarea serviciului public de salubrizare și deszăpezire a orașului Alba Iulia. Este vorba despre „Salprest” Ocna Mureș, „Drusal” Baia Mare, „Rosal Grup” București, „Polaris Holding” Constanța și „Brantner Servicii Ecologice” Cluj.

Deși contractul încheiat de administrația locală cu SC “Salprest” SRL, firma care realiza până în prezent aceste lucrări, a expirat fără posibilitate de prelungire, Consiliul Local Alba Iulia a desemnat, temporar, concesionarea temporară a acestui serviciu firmei Salprest Ocna Mureș, prin negociere directă, care să preia aceste atribuții pentru cel mult 12 luni, până la încheierea unui nou contract cu un alt operator.

Valoarea contractului de delegare a gestiunii prin concesionarea serviciului public de salubrizare, deszăpezire și combatere polei în municipiul Alba Iulia are o valoare estimată la 23.519.445,96 lei.

Reamintim că delegarea serviciului de salubrizare a municipiului Alba Iulia a fost amânată mai bine de doi ani din cauza contestațiilor depuse la licitația de atribuire.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax