Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinci medalii pentru halterofilele albaiulience

Publicat

Astăzi s-au încheiat, la Bistriţa, Finalele Campionatelor Naţionale de Haltere Tineret,  competiție dedicată sportivilor sub 23 ani, la care au fost prezente 3 sportive ale CS Unirea Alba Iulia. Acestea au fost însoţite de cel care le pregăteşte, în speţă antrenorul Ioan Frăţilă. Cea mai bună evoluţie a avut-o Armina Cistelecan (foto) la categoria 75 kg. Albaiulianca a reuşit obţinerea a trei medalii, două de argint(la smuls şi total) şi una de bronz, la aruncat. Tot în limitele aceeaşi categorii, Alexandra Avram a reuşit să se claseze de două ori pe podium, intrând în posesia medaliilor de bronz atât la stilul smuls, cât şi la total. A treia sportivă prezentă a fost Ana Maria Sturza, care a concurat în limitele categoriei +75 kg, unde a reuşit să se claseze în vecinătatea podiumului la fiecare stil, obţinând astfel trei locuri 4.

“Sunt mulţumit de comportarea sportivelor mele şi sperăm să ne întoarcem cu medalii şi de la Campionatele de Seniori care se vor desfăşura la începutul lunii noiembrie la Oneşti!”, a conchis antrenorul Ioan Frăţilă.

Halterofilele ce au participat la Bistrița sunt și adepte ale Powerlifting-ului, toate trei fac parte și din Clubul Sportiv „Zamolxis”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax