Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cinci motive pentru a cumpăra o trotinetă electrică pentru copii (P)

Publicat

Trotinetele electrice pentru copii au crescut în popularitate de la an la an, alături de omologii lor pentru adulți. Acest lucru înseamnă că trotineta electrică copii a devenit unul dintre marile cadouri „must have” pentru fiecare copil.

Dar de ce ar trebui să cumperi o trotinetă electrică copii? Iată cinci motive excelente pentru care acestea reprezintă un cadou minunat pentru cei mici.

1. Sunt foarte distractive!

Dacă există un lucru care ar trebui să reprezinte un cadou pentru un copil, acela este distracția. Iar o trotinetă electrică de copii cu siguranță oferă acest lucru! Tinerii adoră să se plimbe cu unul dintre aceste aparate ecologice și, în plus, le vor plăcea micile trucuri ingenioase, cum ar fi iluminarea ambientală de pe unele aparate. Asortarea cu culoarea lor preferată poate fi de asemenea posibilă.

2. Îi scot pe tineri în aer liber

În ziua de astăzi, să încerci să îi convingi pe copii să nu se mai uite la ecrane și să iasă la aer curat poate fi o sarcină dificilă. Desigur, acest lucru poate deveni și mai complicat iarna. Oferind o modalitate distractivă de a-i scoate afară, de a obține vitamina D, dezvoltând în același timp un echilibru bun de abilități, o trotinetă electrică copii poate fi o modalitate de a le bifa câteva dintre aceste lucruri.

3. Sunt mijloace de transport ecologice care pot funcționa pentru toată lumea

Lumea se află în prezent în mijlocul unei minunate revoluții ecologice în domeniul transporturilor. În parte din cauza pandemiei de Coronavirus, anul acesta, oamenii au început să folosească în număr mare bicicletele, trotinete și scuterele electrice. În cazul în ai nevoie să călătorești cu copiii pe distanțe mai scurte, aceștia pot obosi rapid sau se pot chinui să țină pasul. Atâta timp cât te limitezi la benzile speciale din trafic, o trotinetă electrică copii poate fi de un real ajutor pentru deplasări ecologice, împreună cu o trotinetă electrică de adulți.

4. Sunt la fel de sigure ca și bicicletele

O trotinetă electrică copii ar trebui să fie la fel de sigură ca o bicicletă, dacă porți același echipament de protecție pe care l-ai folosi la o bicicletă. Asigură-te că cei mici poartă o cască de protecție rezistentă și lumini dacă ies pe timp de noapte. Acestea pot face o diferență uriașă.

5. Își consolidează încrederea în sine

Toate trotinetele electronice au un interval de vârstă recomandat. Acest lucru este important de respectat și face parte din zona de siguranță. Așadar, trebuie să cumperi trotineta electrică copii potrivită pentru vârsta lor. Ar trebui să existe un mic spațiu de creștere, dar trotineta electrică copii de mărimea potrivită va fi mai ușor de condus, plus că îi va face pe copii mai încrezători în călătorie și mai înclinați să o folosească în siguranță!

Trotinetele pentru copii de pe piață

Trotinetele dedicate copiilor sunt împărțite în modele specifice în funcție de grupa de vârstă; aceasta este o distincție importantă care are ca scop evitarea accidentelor și liniștirea părinților cu privire la o investiție de viitor care este acum o necesitate. Concret, putem întocmi următoarea listă:

  • trotinete pentru copii de la 2 la 5 ani: au cel puțin 3 roti, dintre care două susțin partea din față. Această soluție întărește partea din față și împiedică copilul să vireze cu viteză mare. Procedând astfel, riscurile de cădere sunt reduse, cel puțin până când copilul se familiarizează cu vehiculul;
  • trotinete pentru copii cu vârsta între 4 și 6 ani: folosesc roți mari și sunt prevăzute cu ghidon practic ce poate fi reglat în mai multe direcții. Aceste vehicule se deplasează în mod similar cu bicicletele și implică riscuri aproape identice; furnizarea de frâne cu pârghie confirmă alegerea producătorilor de a permite copiilor care le aleg să treacă treptat de la biciclete la trotinete electrice;
  • trotinete pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani: roțile sunt mai subțiri și performanțele încep să facă diferența. Aceste modele de trotinetă electrică copii sunt rapide și îți permit să te distrezi copios odată ce ai stăpânit regulile de bază pentru conducerea acestora; vehiculele pliabile sunt cu siguranță de preferat pentru confortul lor, tradus în posibilitatea de a încărca trotineta în mașină pentru a o folosi oriunde preferi.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Petru

    luni, 30.05.2022 at 19:00

    Vrăjeală, o trotinetă clasică pentru a face copilul condiție fizică DA, dar una electrică NU.

  2. Stelian ion

    luni, 30.05.2022 at 23:48

    Articolul a fost scris de un român?Gramatica e la pamânt in acest articol.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax