Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cine este Bogdan R., tatăl care și-a ucis copilul și apoi și-a luat viața. Fire retrasă și recalcitrantă

Publicat

Bogdan R. este tânărul de 27 de ani care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a spânzurat. Acesta locuia într-un apartament cu chirie în Alba Iulia.

Bărbatul i-a trimis noaptea trecută mamei copilului, fosta sa parteneră, o serie de mesaje, care au alertat-o. Copilul era la el, în weekend.

Cei doi au fost împreună de doi ani, iar din octombrie femeia ar fi plecat de la el.

Acesta a fost student al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Cei care l-au cunoscut spun că era o fire mai retrasă și deseori era văzut la cafeneaua universității, unde stătea singur.

Unii dintre aceștia spun că tindea să devină agresiv și se enerva foarte repede. Într-o perioadă a fost și pe șantierele arheologice, unde a muncit pentru a face rost de bani însă pentru că era recalcitrant, a fost evitat.

Ulterior a lucrat și la un magazin din mall.

FOTO: ”Încă pot alege”. Mesajul de adio postat pe Instagram de bărbatul care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a sinucis

Bogdan R., bărbatul care și-a ucis fiul de doar un an și apoi s-a spânzurat, a lăsat un mesaj pe contul său de Instagram, cu puțin timp înainte de tragedie. ”Încă pot alege” a scris acesta în final.

Acesta a recunoscut că a greșit în trecut, dar și-a exprimat frustrările legate de pierderea familiei și a momentelor alături de fiul său. Contul este plin de fotografii în care acesta apare alături de micuț.

FOTO: Tragedie fără margini la Alba Iulia. Un bărbat și un copil de un an, găsiți spânzurați într-un apartament din Ampoi

Sâmbătă, în seara de dinaintea crimei, Bogdan a făcut pe contul lui de Instagram nu mai puțin de 22 de postări, unele dintre ele fotografii și filmulețe cu amintiri de când băiețelul era mai mic, altele chiar de sâmbătă, care ilustrau cum cei doi își petrec ziua.

Au mers să mănânce înghețată, s-au plimbat prin mall și tatăl i-a dat de mâncare copilului.

Ulterior însă, s-a produs tragedia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax