Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ”Încă pot alege”. Mesajul de adio postat pe Instagram de bărbatul care și-a ucis copilul de un an și apoi s-a sinucis

Publicat

Bărbatul care și-a ucis fiul de doar un an și apoi s-a spânzurat, a lăsat un mesaj pe contul său de Instagram, cu puțin timp înainte de tragedie. ”Încă pot alege” a scris acesta în final. 

Acesta a recunoscut că a greșit în trecut, dar și-a exprimat frustrările legate de pierderea familiei și a momentelor alături de fiul său. Contul este plin de fotografii în care acesta apare alături de micuț.

„Mi-am pierdut familia. Deși am greșit în trecut (…). Experiența de familie a fost cel mai plăcut sentiment trăit vreodată până mi s-a furat posibilitatea să-mi văd băiatul cum crește, mi s-a furat primul Crăciun al lui, ziua lui de naștere”

Mesajul pare adresat fostei partenere și este destul de lung. Mesajul se termină cu mențiunea: ”Încă pot alege”.

Reamintim că vestea unei crime, urmate de o sinucidere a bulversat Alba Iulia, sâmbătă dimineață.

Crimă urmată de sinucidere, pista autorităților în cazul bărbatului găsit spânzurat alături de fiul său de un an, la Alba Iulia

Alerta a fost dată de mama copilului în jurul orei 1:00. Se pare că femeia și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după un schimb de mesaje cu bărbatul.

Copilașul, în vârstă de numai un an, se pare că era în weekend la tatăl său, un bărbat în vârstă de 27 de ani. Femeia și bărbatul erau despărțiți de câteva luni.

FOTO: Tragedie fără margini la Alba Iulia. Un bărbat și un copil de un an, găsiți spânzurați într-un apartament din Ampoi

Femeia l-a sunat și, inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, dar a refuzat să comunice unde se află.

Nu a mai răspuns la următoarele apeluri, și nici la ușa apartamentului situat în blocul ”Potcoava” din Ampoi, unde stătea în chirie.

Ce spune Poliția: polițiștii au intrat în casă la aproximativ 3 ore de la apel

Polițiștii au intrat în casă la aproximativ 3 ore de la apel. Reprezentanții IPJ Alba spun că nu erau indicii clare că viața cuiva ar fi fost în pericol.

În plus, proprietarul apartamentului în care bărbatul stătea în chirie, aflat la Turda, nu a permis spargerea ușii și a venit el cu cheia de rezervă.

Ușa era încuiată așa că oricum a fost spartă. Toate explicațiile, mai jos:

”În noaptea de 25/26 martie 2023, în jurul orei 01,00, o femeie de 25 de ani, din Alba Iulia a sunat la 112, transmitând faptul că fiul său, în vârsă de un an, se află în grija fostului său partener și este îngrijorată în legătură cu acesta după ce a primit mesaje de la bărbat, legate de relația lor, fără ca din acestea să rezulte, în mod explicit, faptul că viața cuiva ar fi în pericol.

Polițiștii au luat legătura telefonic cu bărbatul care a dat asigurări că fiul său este bine, exprimându-și disponibilitatea de a demonstra acest lucru, însă a refuzat să comunice unde se află și nu a mai răspuns la telefon.

Polițiștii au trecut la verificarea domiciliului acestuia și a adresei unde locuia în chirie, în niciuna dintre locații neexistând indicii cu privire la posibile fapte de violență și s-a luat legătura și cu propietarul apartamentului închiriat, care a declarat că se va deplasa și el la fața locului.

Întrucât ușa de acces era blocată, din interior, s-a pătruns în apartament prin forțarea acesteia” declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminița Prodan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax