Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cine îi va lua locul lui Pleșa în Consiliul Local Alba Iulia. A doua DEMISIE, depusă la registratură. Reacția lui Voicu Paul

Publicat

Rareș Buglea este următorul politician de pe lista Partidului Național Liberal care va putea ocupa un loc în Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia după demisia viceprimarul PNL Gabriel Pleșa.

De asemenea, vineri 14 februarie și-a dat demisia din funcția de consilier local și Emil Antoniu Popescu (PNL).

Rareș Buglea îi va lua locul în Consiliul Local Alba Iulia lui Gabriel Pleșa, care și-a depus vineri demisia din funcția de viceprimar, dar și de consilier local.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de rezprezentanții Primăriei Alba Iulia ”în prima ședință a Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia se va lua act de demisia dlui. Pleșa și se va vacanta un mandat de consilier local. Următorul supleant, conform listei depuse la alegeri de Partidul Național Liberal, este dl. Rareș Buglea.

CITEȘTE ȘI: UPDATE Gabriel Pleșa a DEMISIONAT din funcția de viceprimar și consilier. Va candida la primăria Alba Iulia din partea USR

Partidul Național Liberal va trebui să confirme că dl. Rareș Buglea are calitatea de membru de partid și că este următoarea opțiune pentru validarea mandatului de consilier local”.

Referitor la demisia lui Antoniu Popescu: Primăria Alba Iulia a comunicat scurt: Astăzi, 14 februarie 2020, Popescu Emil Antoniu și-a înregistrat demisia din funcția de consilier local al municipiului Alba Iulia. Documentul a fost înregistrat la ora 10:09 sub numărul 16895.

Funcția de viceprimar rămasă vacantă va fi ocupată prin alegere în ședința Consiliului Local Alba Iulia din rândul consilierilor cu mandate valide.

Reacția lui Voicu Paul după demisia viceprimarului Gabriel Pleșa: ”Astăzi, 14.02.2020, dl. Pleșa Gabriel Codru și-a înregistrat demisia din funcția de viceprimar și consilier local al municipiului Alba Iulia. Documentul a fost înregistrat la ora 08:47 sub numărul 16749.

În prima ședință a Consiliului Local al Municipiului Alba Iulia se va lua act de demisia domnului. Pleșa și se va vacanta un mandat de consilier local. Următorul supleant, conform listei depuse la alegeri de Partidul Național Liberal, este dl. Rareș Buglea. Partidul Național Liberal va trebui să confirme că dl. Rareș Buglea are calitatea de membru de partid și că este următoarea opțiune pentru validarea mandatului de consilier local.

Funcția de viceprimar rămasă vacantă va fi ocupată prin alegere în ședința Consiliului Local Alba Iulia din rândul consilierilor cu mandate valide.

„Dinamica vieții, în general și, la o scară mai mică, a politicii și administrației, se întâmplă să ne pună în situații diferite, în care să ne manifestăm diferit opțiunile și afinitățile. Sunt alegeri asumate pe care nu putem decât să le luăm ca atare și să le respectăm.

Îi asigur pe albaiulieni că echipa primăriei rămâne la fel de solidă și implicată în dezvoltarea orașului. Pentru mine și echipa primăriei prioritare sunt proiectele de dezvoltare majoră, investițiile în infrastructura orașului, educație și viitor. Suntem aici să ne facem treaba profesionist, indiferent de ce se întâmplă și exact asta o să facem.

Îmi pare rău pentru decizia pe care a luat-o colegul nostru Gabriel Pleșa. Am sperat să mergem mai departe împreună, așa cum am făcut-o atâția ani, cu dedicare și convingere în valorile care ne unesc. Îi respect alegerea făcută și îi doresc să se regăsească în ceea ce va face în continuare”, a transmis  Voicu Paul, viceprimarul cu atribuții de primar, într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax