Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cine sunt candidații anunțați de PNL, USR-PLUS, Pro România și ALDE la președinția Consiliului Județean Alba. PSD așteaptă

Publicat

Înainte cu puțin timp de precampanie, organizațiile județene ale partidelor din Alba sunt în plină febră a stabilirii candidaților pentru funcțiile de primari și consilieri locali și județeni. Cu excepția PSD, toate partidele au avansat numele celor care vor candida la cea mai înaltă funcție din județ, cea de președinte a consiliului județean.

Deputatul de Alba, Florin Roman, va coordona campania electorală a lui Ion Dumitrel, care candidează pentru un nou mandat în funcția de președinte al Consiliului Județean Alba.

Reprezentanții PNL au organizat vineri o conferință de presă la sediul organizației județene a partidului, în care au anunțat oficial candidatura lui Dumitrel pentru un nou mandat la funcția de președinte al instituției.

”Am acceptat fără ezitare să coordonez campania electorală a președintelui CJ Alba, Ion Dumitrel, pentru că este un profesionist în administrația publică și este cel mai cinstit om pe care l-am cunoscut în politică” a transmis Roman, odată cu anunțul că va coordona campania electorală județeană.

Liberalii au anunțat totodată că au stabilit candidații la funcțiile de primar în majoritatea localităților din Alba, cu trei excepții.

Alianța USR – PLUS îl va trimite în cursa electorală pentru postul de președinte al Consiliului Județean Alba cel mai probabil pe Mihail David, liderul PLUS Alba. Asta după ce alianța celor două formațiuni a fost oficializată la Tribunalul București. Inițial, pentru această funcție fusese anunțat Beniamin Todosiu, președintele filialei USR. Cele două partide au renegociat însă candidaturile și locurile pe liste.

PSD Alba nu a anunțat încă nici un nume, dar surse din partid au declarat pentru Alba24 că nu este exclus ca în cursă să intre chiar președintele organizației județene, Ioan Dîrzu, care poate este considerat în interiorul formațiunii drept cel mai redutabil adversar pentru Dumitrel.

De asemenea, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat și el că sunt șanse mari să candideze pentru această funcție, în condițiile în care formațiunea și el personal nu doresc să susțină PSD.

Lucrurile sunt mai clare la Pro România, unde va candida medicul Mircea Frențiu din Blaj, destul de cunoscut în viața publică. Campania va fi coordonată de Horațiu Florea, liderul organizației județene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ioan Bucur

    duminică, 05.07.2020 at 17:14

    Unii sunt pe viata, au facut din functia politica o profesie, cu multe beneficii,desigur.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax