Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cine sunt tinerii din Alba, dispăruți în apele Rinului. Incidentul, povestit de un martor ocular

Publicat

cautare romani disparuti rin
merkurist.de

Cei doi tineri din județul Alba dați dispăruți în apele Rinului sunt Rareș U. în vârstă de 22 de ani din Ighiu și Gheorghe T. în vârstă de 31 de ani din Ampoița. Incidentul a fost filmat de un alt român aflat pe margine, care nu bănuia ce urmează să se întâmple. Filmarea a ajuns la autoritățile germane.

Potrivit unor informații obținute de Alba24, căutările celor doi tineri au fost sistate de autoritățile din Germania la câteva ore de la producerea incidentului. 

Tinerii munceau în domeniul viticulturii. Cei doi tineri au fost căutați (foto) cu scafandri în apele Rinului și cu ajutorul unor elicoptere ale Poliției Germane. Aceștia nu au fost găsiți și potrivit presei germane căutările au fost sistate.

CITEȘTE ȘI: Doi tineri din Alba au dispărut în apele Rinului. Autoritățile din Nackenheim i-au căutat cu scafandri și elicoptere

Familia și prietenii unuia dintre cei doi tineri au făcut un apel pe Facebook, în care îi roagă pe cei care dețin orice informație despre situația celor doi tineri să îi contacteze.

Alba24 a stat de vorbă cu un martor ocular. Potrivit acestuia, cei doi tineri au intrat în apă, foarte aproape de mal, în zona unui debarcader de iahturi, situat pe un braț al Rinului.

Unul dintre cei doi tineri a ajuns dintr-o dată în apă adâncă, iar celălalt a încercat să îl salveze, însă în câteva secunde, au dispărut amândoi. Se pare că acolo există niște curenți foarte puternici care i-ar fi tras la fundul apei pe aceștia.

Incidentul a fost filmat de pe margine de un alt român aflat împreună cu aceștia, care nu bănuia ce urma să se întâmple. Procuratura germană a deschis o anchetă și a luat filmarea de pe telefonul acestuia.

Căutarea celor doi băieți din Alba a fost sistată, scrie presa germană.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax