Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba au dispărut în apele Rinului. Autoritățile din Nackenheim i-au căutat cu scafandri și elicoptere

Publicat

v

Doi tineri din județul Alba, în vârstă de 22 și 31 de ani, muncitori sezonieri în Germania, au dispărut în apele Rinului, în urmă cu câteva zile, și nu au mai fost văzuți de atunci. Cei doi munceau în domeniul viticulturii. 

Informația a apărut în ziarul german Allgemeine Zeitung, unde se vorbește despre mai multe cazuri petrecute în ultimele zile.

CITEȘTE ȘI: Cine sunt tinerii din Alba, dispăruți în apele Rinului. Incidentul, povestit de un martor ocular

”A fost primit un apel de urgență către departamentul de pompieri. De duminică, lipsesc doi muncitori sezonieri din România, aflați la cules în Germania, în vârstă de 22 și 31 de ani care au intrat în Rin” au scris jurnaliștii germani.  Incidentul s-a produs în zona Nackenheim.

Surse apropiate celor doi, au transmis către Alba24 că este vorba despre doi tineri din județul Alba. În fotografie se vede locul în care cei doi ar fi intrat în apă.

Cei doi tineri au fost căutați cu scafandri în apele Rinului și cu ajutorul unor elicoptere ale Poliției Germane, însă nu au putut fi găsiți.

O amplă operațiune de căutare a fost desfășurată duminică în zona unde au dispărut cei doi români. Martorii i-au văzut pe aceștia intrând în apă în jurul orei 16.00.

UPDATE 1: Ambasada României în Germania a confirmat pentru Alba24 că pentru unul dintre tineri, familia a făcut o solicitare de informații către Misiunea Diplomatică în ceea ce privește la situația sa.

Știre în actualizare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax