Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinematograful din Alba Mall nu se deschide la 1 septembrie. Când va reîncepe proiecția filmelor și în ce CONDIȚII

Publicat

Cinematograful ”Inspire Cinema” din Alba Iulia ar putea fi deschis în 11 septembrie potrivit manager-ului Darius Frățilă. Totuși, cinematograful situat în clădirea Alba Mall va avea noi reguli pentru siguranța clienților în contextul pandemiei de coronavirus.

Printre restricții se numără un program de lucru mai scurt. Numărul clienților în săli va fi limitat: în primele două săli, care sunt cele mai mari va fi o capacitate de 50-55 de perosane maxim, iar în sala mică vor putea intra maxim 40 de persoane.

Accesul în cinema se va face cu mască, atât în sala de așteptare, cât și în sala de film. Clienții sunt obligați ca pe toată durata filmului să poarte mască. Temperatura le va fi luată la intrare.

Citește și: DOCUMENT: NORME sanitare obligatorii pentru restaurante, din 1 septembrie. Reguli pentru personalul unităților și pentru clienți

În sala de așteptare vor exista flacoane cu dezinfectant pentru clienți. De asemenea la intrarea în sala de proiecție va fi un covoraș pentru dezinfecție.

Cel mai probabil cinema-ul va rula filme mai vechi, a declarat Darius Frățilă.

Prețurile vor rămâne neschimbate, însă o dată la câteva zile reprezentanții cinematografului au declarat că vor exista oferte.

În ultima hotărâre a guvernului, s-a emis că în 1 septembrie se vor deschide restaurantele, teatrele și cinematografele dacă sunt respectate câteva condiții: a nu se depășii 50% din capacitatea maximă a spațiului; dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județe/municipii este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax