Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cinematograful din Alba Mall, pregătit pentru inaugurare: Primele filme ar putea fi vizionate chiar în această săptămână

Publicat

După cinci luni de muncă la amenajarea cinematografului din Alba Mall, în această săptămână albaiulienii s-ar putea bucura de vizionarea unui film, chiar la ei în oraș. Cinematograful este gata și ar putea fi inaugurat în acest weekend.

Cele două săli de cinema la care se lucrează din luna ianuarie a acestui an ar putea fi deschise în această săptămână. Decizia va fi luată marți, în cadrul unei ședințe a consiliului de administrație, unde se va analiza posibilitatea deschiderii acestuia în funcție de avizul privind clasificarea și înregistrarea cinematografului la Consiliul Național al Cinematografului.

Dacă toate documentele sunt în ordine, cel mai probabil în câteva zile ne vom putea bucura de un film la Colours Cinema.

În acest moment lucrările de amenajare sunt finalizate. S-a și început curățenia pentru ca toate să fie puse la punct pentru primirea albaiulienilor la film.

Cinematograful are două săli cu un total de 220 de locuri și proiecții 3D și 2D. Au fost montate scaune viu colorate în săli și au fost aduse mesele și scaunele din cafenea, care au ca temă un studio de cinema.

Din punct de vedere al programului acesta va funcționa de luni până vineri, de la ora 13.00 la 24.00, în prima parte a zilei fiind proiectate filme pentru copii. În weekend, primul film va fi proiectat de la ora 10.00 și programul continuă până la ora 24.00. Vor rula 8 filme în timpul săptămânii și 12 în weekend, în prima parte fiind animații pentru copii și seara filme pentru alte vârste.

Prețul unui bilet va fi de la 15 lei până la 20 lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori. În ziua de miercuri, spectatorii beneficiază de oferta 1+1, mai exact la fiecare bilet cumpărat al doilea bilet este gratuit.

Citește și FOTO: Scaune viu colorate și mese imprimate cu role de film la Cinema 3D din Alba Mall. Programul și câte filme vor rula săptămânal la cineplex

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax