Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cioban din Ighiu, bătut crunt de doi bărbaţi. Agresorii l-au legat de mâini şi de picioare şi i-au ars hainele

Publicat

catuse

Un cioban din Ighiu a ajuns la spital cu multiple leziuni, după ce a fost bătut crunt şi lăsat fără haine pe un câmp, de către doi bărbaţi. Cei doi agresori au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de oare şi vor fi prezentați la Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ au fost sesizaţi de către un cetăţean din comună, duminică după-amiaza, cu privire la faptul că pe o pășune situată în extravilanul localităţii, în zona numită “La Pogor”, a fost găsită o persoană căzută la pământ, care prezenta urme de agresiune.

Oamenii legii l-au identificat pe F.V.T. (42 de ani), din comuna Ighiu, care prezenta mai multe lovituri. Ciobanul le-a relatat poliţiştilor că a fost agresat de M.C.I. (35 de ani) din Teiuş şi M.V.I. (24 de ani) din Geoagiu de Sus.

Din primele cercetări a rezultat că, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, cei doi suspecţi l-au legat pe cioban de mâini şi de picioare, i-au luat telefonul mobil, l-au lovit de mai multe ori cu o bâtă, în zona toracică, abdominală şi a membrelor superioare şi inferioare, după care l-au dezbrăcat şi i-au ars hainele.

Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia cu multiple leziuni, fracturi de membre, traumatisme şi contuzii multiple. I-au fost acordate îngrijiri medicale şi a rămas sub supraveghere medicală.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, iar, în urma concluziilor provizorii formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, procurorii au dispus reţinerea celor doi inculpaţi pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracțiunilor de tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie, lipsire de libertate în mod ilegal şi distrugere, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax