Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Circulația a fost reluată pe Autostrada Sibiu-Orăștie. După cinci ore de așteptare se circulă în condiții normale pe sensul de mers Sebeș-Sibiu

Publicat

La cinci ore după producerea accidentului de pe Autostrada 1, Sibiu-Orăștie, circulația a fost reluată pe sensul de mers Sebeș-Sibiu. IPJ Alba a anunțat la ora 15.00 că se circulă în condiții normale.

Circulația a fost oprită mai bine de cinci ore, duminică pe A 1, sensul de mers Sebeș-Sibiu, din cauza unui accident rutier în care au fost implicare 31 de mașini și în urma căruia un bărbat a fost grav rănit, iar alte trei persoane au suferit leziuni ușoare.

După multe ore, circulația a fost reluată iar în momentul de față de circulă în condiții normale. Totuși polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să nu se avânte în trafic doar pentru că este autostradă și să circule cu prudență. În prezent, județul Alba este sub COD GALBEN de ceață și chiciură.

Accidentul de pe A 1 s-a produs la ora 9.50, din cauza poleiului de pe carosabil.

Printre persoanele implicate în evenimentul rutier s-a aflat și cântăreața Paula Seling care a trăit clipe de coșmar după cum reiese din postarea sa de pe o pagină de socializare. Vezi AICI ce a declarat artista.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax