Connect with us
Publicitate

ABRUD

UPDATE: Circulația pe DN74A Câmpeni-Abrud a fost reluată, cu restricții de tonaj și viteză. Precizările Poliției Alba și CNAIR

Publicat

Duminică seara a fost reluată circulația pe DN74A Abrud-Câmpeni, după mai multe zile în care utilajele au lucrat pentru îndepărtarea aluviunilor adunate pe carosabil în urma inundațiilor din Apuseni.

Reprezentanții Poliției Alba au transmis că traficul rutier se va desfășura deocamdată cu restricții de tonaj, din motive de siguranță.

Au acces pe ambele sensuri ale segmentului de drum național autovehiculele sub 7,5 tone.

Vezi și FOTO-VIDEO: Vizita premierului Florin Cîțu și a miniștrilor de Interne și Apărare în Apuseni, după inundații. Declarații

UPDATE: Și CNAIR a anunțat redeschiderea circulației pe ambele sensuri pe DN74A.

Compania de drumuri a precizat că sunt şi restricţii de viteză pe sectoarele afectate de viituri.

„Pe sectoarele afectate de viituri se circulă cu restricţii de tonaj (7,5 tone) şi de viteză (30 km/h). Facem apel la conducătorii auto să circule cu prudenţă şi să respecte restricţiile instituite”, precizează sursa citată.

Reamintim că, după inundațiile din Apuseni, DN 74A fusese acoperit de aluviuni, material lemnos si bucăți de stâncă desprinse din versant pe sectoare cuprinse între km 1+000 – km 2+000, km 4+000 -km 5+000 și km 6+000 – km 7+000.

Ca urmare circulația rutieră a fost închisă de vineri după-amiaza, pentru că torenții continuau să angreneze material din versant în drum.

Echipele SDN Alba au acționat cu reprezentații IGSU pentru degajarea carosabilului de obstacole.

foto: CNAIR

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax