Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier, la Balomir, pe DN7, între un TIR şi două maşini. Circulaţia a fost blocată timp de aproximativ două ore

Publicat

Drumul Naţional 7, în zona Balomir a fost blocat, vineri după-amiază, pe un sens de mers, din cauza unui accident rutier. Un TIR a intrat în coliziune cu două autovehicule. Din primele informaţii, nu sunt persoane rănite.

UPDATE: Un TIR de la „Elit” nu ar fi păstrat distanţa regulamentară faţă de două autoturisme care circulau în faţă şi a intrat în coliziune cu acestea. În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Sensul de mers afectat din punct de vedere al circulaţiei este Sebeş – Deva.

UPDATE1: Circulaţia rutieră a fost reluată în condiţii normale după aproximativ două ore de la accident.

Counicat IPJ Alba:

„La data de 07.06.2013, ora 1658, pe DN 7, în afara localităţii Balomir, T.I., de 44 de ani, din Municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autotractor, nu a păstrat o distanță corespunzătore în mers față de autoturismul condus de M.D., un tânăr de 20 de ani din municipiul Hunedoara, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un camion condus în aceeaşi direcţie de un cetăţean polonez, în vârstă de 51 de ani. În urma accidentului, M.D. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital. Cercetările sunt continuate”.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax