Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Circulație restricționată pe strada Carpenului din Alba Iulia, pentru lucrări de modernizare. Când va fi accesul auto interzis

Publicat

Pe strada Carpenului din Alba Iulia se execută în aceste zile lucrări de modernizare a infrastructurii, din acest motiv, circulația auto va fi restricționată, anunță primăria Alba Iulia. 

Lucrările constau în reabilitarea infrastructurii auto și pietonale, realizarea sistemelor de preluare a apelor pluviale și a canalizației tehnice.

Pentru executarea lucrărilor de asfaltare, circulația auto va fi restricționată în intervalul orar 09:00 – 14:00, vineri 06.05 sau luni 09.05, acest aspect depinzând de condițiile meteo.

Valoarea contractului de execuție este 4,35 milioane lei, cu termen de finalizare în mai 2022, iar lucrarea este realizată de societatea Newamport Corp. Washington – sucursala Cluj-Napoca, valoarea contractului de execuție fiind de 4.352.334,67 lei.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Lucrări de asfaltare de 4,3 milioane lei pe strada Carpenului din Pâclișa. Care este termenul de finalizare

”Aici se intervine în cadrul contractului de lucrări pentru realizarea infrastructurii drumului, după finalizarea lucrărilor de înlocuire a conductelor de distribuție gaze naturale, care se desfășoară pe același sector de drum și a introducerii canalizării, lucrări desfășurate de către Apa CTTA si E-on gaz. Este vorba de aproape 1,5 km de drum, cu o lățime a carosabilului de 6,00m și 2 trotuare pietonale de câte 1,00m. De asemenea, este vorba de 46 de stâlpi de iluminat, iar podul peste valea Pâclișei în lungime de 6,00m este deja finalizat. Acest obiectiv este realizat cu finanțare din bugetul local”, a anunțat primarul Gabriel Pleșa, la începerea lucrărilor, în urmă cu 9 luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax