Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cîțu, reacție după ce primarul din Zlatna a semnat pentru demiterea lui Iohannis: Asemenea oameni nu rămân membri de partid

Publicat

Premierul Florin Cîțu a răspuns vineri la Alba Iulia, unei întrebări a reporterului Alba24 legată de situația primarului din Zlatna, Silviu Ponoran, care a semnat alături de AUR pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis

Situația sa a fost luată în discuție la nivel județean, însă nu a fost luată nici o decizie în ce îl privește.

Florin Cîțu a spus însă că: ”De câte ori membri ai Partidului Național Liberal acționează împotriva PNL și ai parteneriatului cu Klaus Iohannis, nu rămân membri de partid. Am arătat la nivel național că atunci când avem astfel de oameni nu mai rămân cu PNL”.

S-a întâmplat acum 10 zile, când caravana AUR a ajuns la Zlatna. Silviu Ponoran, a confirmat că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis.

Întrebat atunci de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

Reacția PNL Alba: Un episod politic absolut nefericit

Liberalii au reacționat moderat după acțiunea lui Ponoran.

„PNL a fost și va rămâne un partid în care libertatea de opinie e importantă și prezentă de la dezbatere până la decizie. Pentru absolut orice membru!

Dar de aici și până la asocierea directă, publică, inclusiv prin semnătură, a unui liberal cu o formațiune ale cărei acțiuni ridică mari semne de întrebare, este cale lungă și denotă o deviere de la verticalitate, mai ales în ochii celor care te cunosc de o viață.

Gestul colegului nostru, primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, de a semna pe lista AUR, pentru demiterea președintelui Klaus Iohannnis, reprezintă, înainte de orice, un episod politic absolut nefericit.

Ne rămâne regretul că a căzut pradă, sperăm noi, unui impuls de moment și a trecut linia atât de bine delimitată care desparte un cetățean cu drept de vot de un politician votat de oameni sub sigla PNL”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții PNL Alba.”

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Cloaca

    vineri, 21.01.2022 at 15:00

    Scartzule, cu care pnl ? Cu pdl, poate ! Bai fratelo, ala e un primar ales de oameni de multe ori, iar daca e destept – si o sa vedeti ca este – i-si va da el demisia din aceasta cloaca, iar oamenii il vor vota de cate ori va dori el sa candideze ! Pariu, ca va e frica sa il dat afara din cloaca voastra !

  2. pilu

    vineri, 21.01.2022 at 18:31

    O fi un episod politic nefericit gestul lui Ponoran, dar tot aşa de nefericit pentru poporul român este şi acest Johannis si bine fac că vreau să-l demită. Stă la Cotroceni cam demult deageaba aşa că mai bine fără el. Părerea mea şi cred că o să o aibe foarte mulţi. Bravo Ponorane !!

  3. Axel

    vineri, 21.01.2022 at 22:45

    Pe Domnul Ponoran am reușit să îl cunosc personal. Este un om cu bun simț și un primar care a făcut ceva în comunitatea în care activează… Când aveți timp mergeți până în Zlatna, și vedeți cum arată!După renumita comuna Ciugud urmează Zlatna… Oamenii aceștia chiar au făcut ceva cu banii din taxe și impozite… Ba alții au și renunțat la culoarea politică, ai s-au gospodarit singuri.. Vezi Ciugud…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax