Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul PNL din Zlatna a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis: ”Eu sunt un liberal mai ciudat”

Publicat

Surpriză pe scena politică din Alba, marți seară, când unul dintre cei mai vechi primari liberali din județ a semnat pentru demiterea președintelului Klaus Iohannis, o inițiativă a formațiunii AUR. 

Este vorba despre Silviu Ponoran, primarul din Zlatna și membru de bază al PNL Alba. George Simion, președintele AUR a fost prezent în mai multe orașe din Alba (Sebeș, Alba Iulia, Zlatna și Ocna Mureș) unde i-a îndemnat pe cetățeni să semneze un demers inițiat de partid pentru demiterea președintelui Klaus Iohannis.

Pe Facebook, deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, a postat o fotografie în care apare primarul din Zlatna, Silviu Ponoran, fotografie însoțită de mesajul: ”Primarul PNL din Zlatna, a semnat alaturi de colegii mei din AUR, pentru demiterea lui Iohannis!!!”

”Eu sunt un liberal mai ciudat”

Contactat de reporterii alba24.ro, primarul Silviu Ponoran, a confirmat că a semnat listele AUR pentru demiterea președintelui Iohannis, marți seara, la Zlatna. Întrebat de reporterul alba24.ro de ce a semnat în condițiile în care este un membru vechi al PNL Alba, acesta a declarat că ”încă” este membru, dar este un ”liberal mai ciudat”.

De asemenea Silviu Ponoran a declarat că nu a fost de acord nici cu candidatura pentru cel de al doilea mandat ca președinte, din partea PNL, a lui Klaus Iohannis.

sursă foto: Facebook, Daniel Gheorghe Rusu.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Gelu

    marți, 11.01.2022 at 19:56

    Un liberal atipic??!!!

  2. Kop

    miercuri, 12.01.2022 at 09:38

    Cum dracu aa nu fie el atipic …. pai nu a manevrat el jumate de oras?

  3. Gelu Stoian

    sâmbătă, 15.01.2022 at 14:15

    Cum e Turcul ( Matu Catu, Aliatul PSD-ului si UDMR-ului, in Guvernul premier Nicolae MA-Ciuca, USL DOI ) asa-i si Pistolul ( Cacatul de Silviu Ponorar, primerul Zlatnei ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax