Connect with us
Publicitate

Uncategorized

City managerul Nicolaie Moldovan și vicele CJ, Florin Roman, la „Testul de Sinceritate”: Adresați-le întrebări, ASTĂZI, până la ora 18.00

Publicat

Cetatea Alba Carolina poate deveni un motor de al economiei municipiului? Ce se mai întâmplă cu parcurile industriale din județ și cum pot deveni ele atractive pentru investitori? Acestea sunt doar două dintre întrebările la care vom afla răspunsul de la reprezentanții administrației din Alba. City managerul Nicolaie Modovan și vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman sunt următorii invitați ai emisiunii „Testul de Sinceritate” de la Alba24.

Jurnalistul Dan Lungu va afla de la cei doi invitați cine sunt oamenii de afaceri dispuși să investească într-un oraș cu 53.000 de locuitori și care sunt avantajele Zonei Metropolitane în contextul unei dezvoltări economice. Nici problemele județului nu vor fi lăsate la o parte așa că reprezentanții administrației locale și județene vor fi puşi față în față cu proiectele pe care le au în portofoliu și vor fi provocați să răspundă care sunt planurile lor pentru ca Alba Iulia, Blajul, Aiudul, Cugirul sau Sebeșul să prospere.

Florin Roman și Nicolaie Moldovan se vor afla în platoul Alba24, iar cei care doresc să le adreseze întrebări o pot face până astăzi la ora 18.00.

Aflați de la „Testul de Sinceritate” și cele mai recente declarații ale liderului PDL, Mircea Hava: VIDEO | „Testul de sinceritate” cu Mircea Hava: Vezi ce spune despre plecarea din PDL, dosarele de la DNA și proiectele locale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. Alex Danila

    joi, 14.03.2013 at 14:26

    Intrebare pentru domnul Moldovan, daca se poate: care e stadiul lucrarilor la Parcul Dendrologic, ce mai e de facut la acesta si ce se va face cu strada Vaii Popii, care face accesul catre Parc, si care e plina de caini care nu te lasa sa ajungi pe jos acolo?

  2. alexandru

    joi, 14.03.2013 at 14:35

    catre domnul Nicolaie Moldovan daca se poate:cand si cate locuinte sociale se vor da in folosinta?multumesc frumos

  3. jean

    vineri, 15.03.2013 at 08:19

    pentru d-ul Roman ! dece-aţi lăsat să moară Unirea ? ? ? unde-i „liga suporterilor” ? ? ?

  4. Cosmin

    vineri, 15.03.2013 at 10:57

    Intrebare pentru ambele personalitati: de ce nu se ajunge la un numitor comun in privinta preluarii unui cinematorgraf: Dacia sau Columna si refacerea acestuia in totalitate, este deranjant faptulc a trebuie sa mergi la cluj la final de saptamana sa vizionezi un film. poate un parteneriat publica privat, ar fi mai indicat. au fost facute demersuri in privinta asta? sunt convins ca cei care se ocupa de administrarea cinematogralor (parca RADEF, poate ma insel) nu au banii necesari in vederea reamenajarii tuturor cinematografelor si o preluare de catre autoritatile judetene sau locale este mult mai benefica. Mai mult, taxele si impozitele le platim in Alba Iulia, cred ca avem si noi dreptul la asa ceva.
    Exista o ipoteza lansata de dl arhitect Strajan, privind un centru cultural in interiorul Cetatii, daca puteti sa ne lamuriti ar fi ideal.
    Va multumesc si succes in activitatea dusa in slujba oamenilor.

  5. dan

    vineri, 15.03.2013 at 14:30

    pt moldovan nicolae ca tot s-a ocupat de fondurile europene si poate se mai ocupa si incontinuare, pt 2013 -2020, daca mai fac proiecte pt persoanele cu handicap si atunci cand fac sa si angajeze persoane cu handicap nu doar sa le consiliezee si unii ,, baieti si fetite destepte si cu pile” si stea fain mersiii pe banii frumosii iar cei ca mine care sunt si eu persoana cu handicap sa fiu consiliat, adica sa-mi completeze acestia cateva harti cu datele mele, cei ca mine nu stim cum sa ne descurcam cu o amarata de indemnizatie de handicapat, si sa asteptam minciunile lor ca ni se gaseste si noua de munca

  6. Maria Macovei

    vineri, 15.03.2013 at 15:38

    De ce nu sprijina Consiliul Judetean Alba, Prefectura si Primaria Alba Iulia dezvoltarea invatamantului tehnic superior in Alba Iulia? Universitatea Tehnica din Cluj Napoca a facut eforturi mari sa vina la Alba Iulia si i-ati „aruncat ” in niste sali de clasa la Liceul din Ampoi ca vai de ele. Chiar nu va intereseaza soarta tinerilor din Alba, care doresc sa imbratiseze o cariera in inginerie. Ceea ce se face la Universitatea 1 Decembrie in domeniul tehnic este departe ca cerul de pamant fata de ceea ce fac clujenii. Cred ca ar fi ceasul al 11-lea. in care cei cere conuceti destinele judetului Alba sa va treziti la realitate !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax