Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Ajutor umanitar de urgență: 10 containere modulare pentru populația sinistrată din Sânmiclăuș

Publicat

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Alba solicită Guvernului acordarea unui ajutor umanitar de urgență populației afectate de inundațiile din ultimele zile, respectiv scoaterea de la rezervele de stat a 10 containere modulare pentru locuit destinate populației sinistrate din satul Sânmiclăuș, comuna Șona și asigurarea unei cantități de 3 tone motorină pentru înlăturarea efectelor produse de inundații în municipiul Aiud.

UPDATE: Potrivit reprezentanților Prefecturii Alba, urmare a inundatiilor recente, s-a acordat un ajutor umanitar de urgență constând în 10 containere modulare pentru locuit, pentru cele 10 familii sinistrate din localitatea Sânmiclăuș, comuna Șona. Acțiunea de repartizare a containerelor modulare va avea loc vineri, 26 iunie, orele 11:30, în prezența prefectului Nicolae Albu.

Știrea inițială

În cadrul Şedinţei Extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, desfăşurată în sistem de audioconferinţă, au fost analizate efectele inundaţiilor determinate de fenomenele meteorologice din ultimele zile.

Vezi și FOTO: Imagini cu norii care au provocat viitura de la Sânmiclăuș. Căminul cultural, transformat în punct de cazare

Pe baza solicitărilor venite de la Primăria Municipiului Aiud şi Primăria Comunei Şona, CJSU a aprobat propunerea de hotărâre prezentată de către lt. col. Gabriel Butuza – șeful Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale Alba, prin care se solicită Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale analizarea şi supunerea spre aprobarea Guvernului, acordarea unui ajutor umanitar de urgenţă populaţiei afectate, prin scoaterea de la rezervele de stat, cu titlu gratuit, a 10 containere modulare pentru locuit destinate strict populaţiei sinistrate din localitatea Sânmiclăuș, comuna Șona, precum și asigurarea unei cantități de 3 tone motorină, necesară înlăturării efectelor inundațiilor din municipiul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax