Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Clement Negruţ este convins că PDL Alba va câştiga alegerile locale. Îi acuză de reprezentanţii Opoziţiei de ipocrizie faţă de cetăţeni

Publicat

Declararea neconstituţionalităţii legii privind comasarea alegerilor de către Curtea Constituţională nu afectează PDL Alba, la următoarele alegeri. Aceasta este părerea deputatului Clement Negruţ, care consideră că această decizie nu dezavantajează în nici un fel partidul pe care în reprezintă, la nivel local. Negruţ consideră că, în Alba, omenii vor ţine cont de lucrurile bune pe care PDL le-a realizat în decursul mandatului şi nu de „atacurile şi poveştile” cu care se prezintă Opoziţia.

Deputatul a declarat în conferinţă de presă că este convins că, la nivel local PDL, va câştiga următoarele alegeri „pentru că aici noi am făcut ceva, am făcut lucruri bune pentru cetăţeni, am fost aproape de oameni şi ne-am realizat proiectele cu care am câştigat alegerile trecute. Vom şti în continuare cum să abordăm aceste alegeri, să ne mobilizăm politic. Nu mai trebuie să dormim, să se vadă diferenţa dintre noi şi ipocriţii cae nu au soluţii”.

Negruţ îi acuză pe reprezentanţii Opoziţiei de ipocrizie şi de faptul că profită de nemulţumirile cetăţenilor pentru a-şi face campanie.  Acesta susţine că membrii partidelor aflate în opoziţie nu vin cu un program concret din care să rezulte ce anume vor face pentru oameni dacă vor câştiga alegerile: „Vreţi să vă identificaţi voi ca eliberatori? Aveţi curajul să aşteptaţi să vină oamenii la urne. Nu vrem atacuri şi poveşti!”

Acuzaţiile deputatului au vizat în principal liderii PSD Alba, despre care susţine că doar mimează înţelegere vizavi de problemele cetăţenilor, iar, când cu protestează alături de aceştia, se plimbă cu Q7.

“Domnul Ioan Dîrzu spune cu patos revoluţionar cât de mult îi pasă de poporul român. Foarte bine, dar ce uităm să spunem este că domnul Dîrzu nu a făcut niciodată nimic pentru oameni. E foarte uşor să vorbeşti. Dîrzu e un lider care nu are nimic în spate, n-a condus nicio instituţie la nivel administrativ în afară de DSV. Acum este un social-democrat cu o largă paletă a cunoştinţelor politice făcute din spectrul patronatului, un om care lucrează într-un domeniu privat, desigur, nu comentez din punct de vedere profesional, dar care nu prea are treabă cu social-democraţia. Sau un alt lider PSD din Alba Iulia care umblă cu Q7 ( face referire la preşedintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian). Ei nu pot să se erijeze în social-democraţi, când social-democraţia este apanajul clasei de mijloc. Ori nu poţi să faci lucrul ăsta când eşti în altă categorie socială. Aş vrea pe unul să-l văd că-şi vinde maşina Q7 şi merge în Răchita să-i dea fiecăruia de acolo câte ceva, să-i ajute”, a conchis Clement Negruţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. raul

    vineri, 27.01.2012 at 16:59

    da intradevar ati facut numai lucruri bune, aici ai dreptate, dar numai pentru voi si ai vostri

  2. cipikao

    vineri, 27.01.2012 at 17:57

    Da, va incurajati singuri, e bine sa faci treaba asta cand simti ca iti pierzi din increderea oamenilor.Aveyi dreptate ati facut multe pentru voi, iar acum cred ca nici nu mai concepeti sa nu fiti la conducere , inclusiv primarul care cred ca daca ar visa noaptea ca nu mai este primar ar putea face in somn un atac de panica.Sincer in afara de pavaje la tot pasul nu vad nimic constructiv facut in acest oras, ceva pentru tineri.Apoi acum in ultimul ceas cand ati fost judecati ca nu plantati pomi,numai taiati v-ati gandit sa scoateti ochii cu cativa.Ca arsenal vad ca aveti si niste blocuri ANL pe care cred ca le dati in folosinta inainte de alegeri.Cred ca e timpul de o schimbare la nivel local in Alba , trebe incercat si altceva,ca nu sunteti voi chiar Mesia.

  3. Badea Iorgu

    vineri, 27.01.2012 at 23:32

    Clement nu uita
    pedele va disparea !

    Nu s-au gandit pedelistii
    Cand ne-au taiat din salar,
    Ne-au facut traiul amar
    Ca ajung ca… taranistii?

  4. krougar

    sâmbătă, 28.01.2012 at 12:01

    Negrut tata dar tu ce masina ai? Cum ai tupeul sa te iei de unul …fie el din opozitie care are o masina. Dar ce tu nu ai ? Mai ales ca te lauzi in articol ca ati fost alaturi de oameni si ati facut numai lucruri bune. Unde ? Pe Facebook?

  5. vali

    sâmbătă, 28.01.2012 at 13:16

    Norocul celor de la PDL Alba nu e ca ar fi ei mai buni; au rivali mai slabi

  6. Terminator

    sâmbătă, 28.01.2012 at 20:18

    Ce ai facut sa scapi Sebesul de poluare/? Te-ai laudat pana te-au votat sebesenii ca nu va mai fi poluare in Sebes. Tu stii cati sebeseni sunt bolnavi de kancer de la poluarea de la kronospan si hotindustria ? Ce ai facut tu personal? Sau Mugurel Ca primar? Sau Bogdan ca subprimar ? Ce faceti? Plantati trandafiri in Sebes?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax